2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Herczeg Zoltán divatvírusa az Isten Háta Mögött is támad!

Herczeg Zoltán divatvírusa az Isten Háta Mögött is támad!

Herczeg Zoltán divatvírusa az Isten Háta Mögött is támad!Mégpedig a H1Z1 formájában, amely garantáltam megfertőz! Aggódni viszont nem kell, mert bár semmilyen hivatalos egészségügyi szervezet nem foglalkozott még a témával, de mi garantáljuk, hogy túléled!

 

Ugyanis nem másról van szó, mint Herczeg Zoltán új kollekciójának bemutatásáról, amely a H1Z1, a divatvírus fantázianevet viseli. Amely extravagáns, bevállalós és ütős! Igazi férfiaknak szólnak, Amerika hangulatát hozzák el: öltönyök, zakók, nadrágok, ingek.

A kollekciót november 13-án, pénteken este a Budapesten, a Studioban, nem mellesleg vezető magyar színészek mutatják be, akikkel a show körülbelül 30-35 percet vesz igénybe és igencsak tartalmasnak ígérkezik.

A tíz lehetséges színész fellépő névsora pedig a következő: Szabó Győző, Pindroch Csaba, Varjú Kálmán, Stohl András, Rékasi Károly, Miller Zoltán, Mészáros Árpád Zsolt, Hajdú Steve és Homonnay Zsolt.

Hogy a megfelelő koreográfia is meglegyen, azért a Bodó Viktor rendezte, F. Kafka A per című regényéből adaptált Bedaráltakeltűntem című színdarab által ihletett, hasonló „elmebeteg” koncepció lesz a felelős.

A zenét pedig az Isten Háta Mögött nevet viselő zenekar szolgáltatja majd, akik kőkemény metált nyomnak, és felelnek az eszeveszett, észbontó és megbomlott elméjű öltözékekért is.

S hogy mi lesz még az este? Kiderül hamarosan, addig is barátkozzatok a gondolattal, hogy ez ellen a vírus ellen nincs védőoltás!

zene.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Figyelni kell az osztalékra is
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésre álló adatbázisok, adatszolgáltatások és beszámolók alapján, több szempontból vizsgálja a gazdaság s…
Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…