2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Hell Mikulás Szikszón -Videó!

Szikszó Önkormányzata és a Hell Energy Magyarország Kft . 2011. december 5.én 15 órától a Szikszó Városi Sportközpontban Hell Mikulást tartott.

A rendezvényen a Hell Energy Magyarország Kft. társadalmi felelősségvállalás keretében megajándékozta a szikszói óvodákat. A gyerekek – 250 kis óvodás- édesség csomagot kaptak, a Szikszói Városi Óvoda és a Bethánia Óvoda közösségi ajándékokkal gazdagodott.

Füzesséri József Szikszó polgármestere így fogalmazott:
„Szikszó Önkormányzata és a településen élők számára rendkívüli jelentőséggel bír, hogy a Hell Magyarország Kft. tulajdonosai letették a voksukat Szikszó mellett. Az idén júniusban átadott üzemük az első beruházás  azon a  341 hektáros ipari területen, amely a legnagyobb összefüggő beépíthető ipari terület az országban.

Az önkormányzat bábáskodott a születésnél, és első gyermekként nagy örömmel fogadta a Hell Magyarország Kft. beruházásait. Rendkívül szimpatikus számunkra az, hogy a Hell fontosnak érzi a társadalmi felelősségvállalást.  A Szikszón élők nem először tapasztalhatják a felelős hozzáállásukat.

A mikulás napi ajándékozással különösen nagy meglepetést szereztek  250 szikszói óvodásnak, hiszen  nemcsak  közösségi és egyéni ajándékokat kaptak a gyerekek, hanem Szikszói Városi Óvoda és annak  nyolc kis ovisa részese, szereplője  lehetett  a Hell  CSR karácsonyi  kampányfilmjének.”

Fotó:Orosz László

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…