2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Hegyvidék az Alföldön – Miskolc turisztikai kínálata Debrecenben

Hegyvidék az Alföldön – Miskolc turisztikai kínálata Debrecenben

Fürdők, erdei és barlangtúrák, fesztiválok – ezek voltak a leggyakoribb témák a Miskolc-pultnál Debrecenben az év első turisztikai vásárán.

A múlt hét végi 3 napos rendezvényre a Kölcsey Központban várták az érdeklődőket a kiállítók. A jubileumi XXX. Debreceni Utazási Vásáron Miskolc önálló pulttal, a Mátra – Bükk turisztikai régió standján mutatta be aktuális idegenforgalmi kínálatát. A várost és a legfontosabb attrakciókat, látnivalókat bemutató kiadványok mellett sokan kerestek térképet és éves programajánlót is.

Mivel az Alföld, azon belül Debrecen és környéke az egyik legfontosabb küldőterülete Miskolcnak és a bükki településeknek, fontos az ottani megjelenés. Az érdeklődők többsége visszatérő vendég, sokan ismerik már Miskolc legfontosabb látnivalóit, így nyitottak az új ajánlatokra. A közelgő Kocsonyafesztivál és más nagyrendezvények is komoly vonzerőt jelentenek a számukra.

A Miskolc-pultnál a város turisztikai szervezete, a MIDMAR képviselője látta el információval az érdeklődőket. Szombaton, a közönség által leglátogatottabb napon a Miskolctapolca Barlangfürdő munkatársai is várták az érdeklődőket – kiadványokkal, apró ajándékokkal és masszázzsal.

A rendezvényen, a hagyományokhoz híven, nyereménysorsolást is tartottak, ahol miskolci ajándékcsomagot is nyerhettek a szerencsés résztvevők.

A hasonló vásárok kiváló lehetőséget biztosítanak a turisztikai szakemberek számára nemcsak a potenciális vendégekkel való találkozásra, hanem a szakmai partnerekkel történő megbeszélésekre is; így szakmai kirándulások, study tour-ok és egyéb együttműködési lehetőség egyeztetésére is.

Legközelebb február végén a budapesti Utazás kiállításon mutatkozik be Miskolc turisztikai kínálata a szakma és a nagyközönség előtt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…