2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Hegyvidék az Alföldön – Miskolc turisztikai kínálata Debrecenben

Hegyvidék az Alföldön – Miskolc turisztikai kínálata Debrecenben

Fürdők, erdei és barlangtúrák, fesztiválok – ezek voltak a leggyakoribb témák a Miskolc-pultnál Debrecenben az év első turisztikai vásárán.

A múlt hét végi 3 napos rendezvényre a Kölcsey Központban várták az érdeklődőket a kiállítók. A jubileumi XXX. Debreceni Utazási Vásáron Miskolc önálló pulttal, a Mátra – Bükk turisztikai régió standján mutatta be aktuális idegenforgalmi kínálatát. A várost és a legfontosabb attrakciókat, látnivalókat bemutató kiadványok mellett sokan kerestek térképet és éves programajánlót is.

Mivel az Alföld, azon belül Debrecen és környéke az egyik legfontosabb küldőterülete Miskolcnak és a bükki településeknek, fontos az ottani megjelenés. Az érdeklődők többsége visszatérő vendég, sokan ismerik már Miskolc legfontosabb látnivalóit, így nyitottak az új ajánlatokra. A közelgő Kocsonyafesztivál és más nagyrendezvények is komoly vonzerőt jelentenek a számukra.

A Miskolc-pultnál a város turisztikai szervezete, a MIDMAR képviselője látta el információval az érdeklődőket. Szombaton, a közönség által leglátogatottabb napon a Miskolctapolca Barlangfürdő munkatársai is várták az érdeklődőket – kiadványokkal, apró ajándékokkal és masszázzsal.

A rendezvényen, a hagyományokhoz híven, nyereménysorsolást is tartottak, ahol miskolci ajándékcsomagot is nyerhettek a szerencsés résztvevők.

A hasonló vásárok kiváló lehetőséget biztosítanak a turisztikai szakemberek számára nemcsak a potenciális vendégekkel való találkozásra, hanem a szakmai partnerekkel történő megbeszélésekre is; így szakmai kirándulások, study tour-ok és egyéb együttműködési lehetőség egyeztetésére is.

Legközelebb február végén a budapesti Utazás kiállításon mutatkozik be Miskolc turisztikai kínálata a szakma és a nagyközönség előtt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum