2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Hegyalja fesztivál SZERDA

NAGYVÁROSI FARKAS TOKAJBAN – BEATRICE

EREDETI FELÁLLÁSBAN CSAK A HEGYALJÁN

11. Hegyalja fesztivál! Szerda van és kapunyitás. Az egész országban érvényes hőségriadó Tokajt elkerülte. Itt mindenki legjobb tudása szerint igyekszik a meleget, némi hűsítő nedüvel csillapítani. A szerdai nap igazi csemegével indul, a színpadra lépő Lugosi Lacával kiegészült Ős-Beatrice mindenkinek garantáltan elhúzza a nótáját. Az éven nagyszínpadra jutott Tátrai Band a lágyabb dalamokat kedvelők számára okoz maradandó élményt. Aztán az est fénypontja természetesen megint a Tankcsapda volt. Lukács Laci érces hangjával, kellő képpen megadja az alaphangulatát egy igazán jó kis fesztiválhoz.

Persze nem csak a magyar remekeket kell megemlítenünk: a finn Disco Ensemble az indie rajongók szívét dobogtatja majd meg energikus és gyors zenéjével. A Herbaliser brit duója pedig igazán nagy dobásra készül: először a Hegyalján mutatja meg magát a magyar közönségnek teljes zenekari felállásban, illetve  meg kell még említenünk az egyenesen USA-ból importál Texas in July nevű bandát, akik a kemény riffek és az üvöltözés nagymesterei.

A kempingekben egyre több hegyaljás ver sátrat, több ezren várják már az első nap fellépőit a színpadokra. A nyitás az eddigiektől eltérően nem négy órától, hanem fél hattól lesz.

 

Az idei kináltaról röviden:

Közel kétszáz fellépő, 10 színpad, pálinkás jóreggeltek a Tisza-parton: a Hegyalja nem pusztán Magyarország egyik legnagyobb zenei fesztiválja, a Hegyalja idén is a nyaralni vágyó fesztiválozók kedvenc helyének ígérkezik: új csónakkikötő, vezetett és kötetlen kenutúrák, strand várja őket a fesztivál Tisza-parti területén. Esténként a Motörhead, a Groove Armada, Roots Manuva, a Funeral for a Friend, az Ektomorf, a Meshuggah, The Herbaliser, Goldie és még sokan mások gondoskodnak a hamisítatlan Hegyalja hangulatról.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek