2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Hegyalja Fesztivál :: számok és összegzés

Óriási Scooter bulival zárult a 14. Borsodi Hegyalja Fesztivál, ahol szombaton a Quimby és a német technolegenda rajongói teljesen megtöltötték a nagyszínpad nézőterét. A hegyaljások bizonyították, hogy igazi arcok, az igazi fesztiválon a sok eső ellenére június 25-30. között idén is 80 ezer fesztiválozó gyűlt össze. Az igazi arcok idén is a Hegy’en buliztak.

 “Ez tényleg egy igazi fesztivál, igazi arcoknak, akik tudják, hogyan kell tombolni” – mondta a Scooter csapata tegnapi fellépésük után, amelyen a fesztiválozók egymás nyakába ugrálva üvöltötték a német trió két évtizedes slágergyűjteményének jól ismert szövegeit. A több ezer fős tömeg kedvét az eső sem ronthatta el, a “woodstock Scooter” koncerten a gumicsizmák cuppogása a legszexibb hangok közé emelkedett. Tokajban a fesztivál ideje alatt az éves átlagos csapadékmennyiség több mint 10 százaléka hullott a fesztiválterületre. Az idei Hegy’ alatt 300 köbméter homok szórásával enyhítették az eső okozta helyzetet, és 72 köbméter vizet szivattyúztak ki a talajról a rendezők. A közönség bizonyította, hogy a hegyaljások igazi arcok, búvárruhával, úszógumival készültek, és vízben, esőben élvezték a Hegyalját.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…