2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Hegyalja fesztivál Július 13 Kedd

A mai nap minden fesztiválozó számára hidegzuhannyal indult, röpke másfél óra alatt, közel 40 mm csapadék hullott a fesztiválterületre. A szervezők azt igérték, hogy ez nem fogja megzavarni az eltervezett programokat, egyenlőre annyi biztos, hogy a kapunyitás lesz egy kicsit később!

Ezren már megérkeztek a Hegyalja kempingjeibe Keddre megduplázódik Tokaj lakossága. Már délelőtt közel ezer hegyaljás táborozott a tokaji Tisza kempingben. A gyakorlott Hegyaljára járók ugyanis tudják, hogy a kedvenc fájuk alatti sátorhely elfoglalásához érdemes időben érkezni. Az elő-hegyaljázóknak nem csak árnyékos sátorhely jut, de aki időben érkezik, a hosszú sorban állást is elkerülheti. Már ma kinyit a jegypénztár Tokajban a fesztivál bejáratánál, és épülnek a színpadok is.

Mivel még a mai napon sem a koncerteké a főszerep, azért mindenki legjobb belátása szerint tölti idei első „nyaralását”. Egyeseknél ez a pincelátogatás, másoknál a strand és a napozás. A fesztiválfilm.hu stábja, a duplájára nőtt tokaji lakosság legszebb perceit próbálja kamerára venni. Sokakban dúl az izgalom, már csak egyet kell aludni (de azt se muszáj) és indul a fesztivál.

Tehát összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a rossz idő és a sok csapadék megint nem tudja eltántorítani a „Hegyi embereket”. Ha Tokajban jársz, jobb lesz ha a lábad elé nézel, mert nem tudsz úgy lépni, hogy ne találkozz egy fesztiválozóval. A szervezők 80 ezer emberre számítanak ez alatt a pár nap alatt, tehát újabb gigapolisz van születőben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …