2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hahó könyvtár(s)ak, vár a Balaton!

Ebben az évben is lehetőséget kapnak a megye kisiskolásai arra, hogy ingyen töltsenek el egy hetet a Balaton partján. Újra meghirdeti ugyanis olvasásnépszerűsítő játékát a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár. A Hahó, könyvtár(s)ak! játékra március 16-áig lehet jelentkezni.


2016-ra a megye 358 településéből 314 csatlakozott a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszerhez. A megyei könyvtár az ezekben, illetve az ellátásban résztvevő városokban lévő általános iskolák III. és IV. osztályosai számára hirdeti meg elsősorban ezt a vetélkedőt. Természetesen nevezhetnek miskolci iskolák is – közülük a leggyorsabban jelentkező 5 csapat pályázhat a játékban való részvételre.
Érdemes könyvtárssá válni, hiszen a feladat viszonylag egyszerű: figyelmesen kell olvasni, és ez alapján helyesen válaszolni az írásbeli fordulók kérdéseire. Azután a legjobbakra még vár egy izgalmas, játékos szóbeli döntő, ahol kiderül, kik utazhatnak el egy hétre a balatonmáriafürdői táborba – teljesen ingyen! Az elmúlt évben összesen 70 csapat jelentkezett, a táborban 45 kisiskolás gyarapodott rengeteg élménnyel. A jelentkezési lap és majd a kérdéssor a könyvtári honlapokról tölthető le (www.rfmlib.hu, www.bazkonyvtar.hu).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek