2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Gazdász Szakmai Napok

Immár ötödik alkalommal rendezi meg a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara és a Hallgató Önkormányzat a Gazdász Szakmai Napokat.

2014. november 12-én és 13-án tartják azt a szakmai rendezvényt, amelyen a kar hallgatói, oktatói és a gazdasági élet szereplői találkozhatnak egymással.

Az első napon többek között  a start-up vállalkozások jelentőségéről és indításáról hallhatnak az érdeklődők előadásokat vállalkozásfejlesztési szakértőktől és sikeres start-up vállalkozóktól, a pénzügyi szektor szakembereitől pedig megtudhatják, hogy mik az üzleti élet elvárásai a munkavállalókkal szemben, de kaphatnak álláskeresési tippeket is, illetve egy kis betekintést abba, hogy milyen közgazdászképzés folyik Európa más országaiban.

A második napon a résztvevők a karon folyó kutatási munkákat és ezek eredményeit ismerhetik meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…