2024. 10. 24. csütörtök

Salamon
1 EUR 402 HUF
1 GBP 483 HUF
Kezdőlap » Kultúra » Kultúra » Folytatódik a Szépkorúak Akadémiája a Miskolci Egyetemen

Folytatódik a Szépkorúak Akadémiája a Miskolci Egyetemen

Az országban elsőként indult kezdeményezés továbbra is nagy sikernek örvend, hiszen immár hatodik alkalommal indul el a 2 féléves képzés, amelyen több mint 100 hallgató vesz majd részt. A Miskolci Egyetem és a MINŐIES Alapítvány által szervezett akadémián az egyetem karainak professzorai, oktatói tartanak  színvonalas – a tudomány szinte minden területét érintő – szakmai előadásokat, amelyeket személyes konzultációk követnek.

Az újabb tanév megnyitóját szeptember 12-én, pénteken délután 13.00-kor tartják a Miskolci Egyetem II. sz. előadójában (A/2 épület mf.) melyre tisztelettel várják Önt vagy szerkesztősége munkatársát. Egyéni interjúk készítésére a megnyitó előtti és utáni percekben lesz lehetőség.

A rendezvényt Dr. Horváth Zita rektorhelyettes asszony nyitja meg, Miskolc Város Önkormányzata nevében pedig Kiss Gábor alpolgármester úr köszönti a hallgatókat.

A megnyitót követően Prof. Dr. Patkó Gyula egyetemi tanár az európai és a magyar egyetemi oktatástörténetről, Prof. Dr. Dobróka Mihály egyetemi tanár pedig az Univerzum keletkezéséről tart előadást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Mindenhol szükség van tanárokra!
Kétség nem fér ahhoz, hogy az oktatás és vele együtt a tanárok helyzete és megítélése volt már jobb is az elmúlt évtizedekben, viszont ez nem jelenti …

További cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp