2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Folytatódik a Szépkorúak Akadémiája a Miskolci Egyetemen

Folytatódik a Szépkorúak Akadémiája a Miskolci Egyetemen

Az országban elsőként indult kezdeményezés továbbra is nagy sikernek örvend, hiszen immár hatodik alkalommal indul el a 2 féléves képzés, amelyen több mint 100 hallgató vesz majd részt. A Miskolci Egyetem és a MINŐIES Alapítvány által szervezett akadémián az egyetem karainak professzorai, oktatói tartanak  színvonalas – a tudomány szinte minden területét érintő – szakmai előadásokat, amelyeket személyes konzultációk követnek.

Az újabb tanév megnyitóját szeptember 12-én, pénteken délután 13.00-kor tartják a Miskolci Egyetem II. sz. előadójában (A/2 épület mf.) melyre tisztelettel várják Önt vagy szerkesztősége munkatársát. Egyéni interjúk készítésére a megnyitó előtti és utáni percekben lesz lehetőség.

A rendezvényt Dr. Horváth Zita rektorhelyettes asszony nyitja meg, Miskolc Város Önkormányzata nevében pedig Kiss Gábor alpolgármester úr köszönti a hallgatókat.

A megnyitót követően Prof. Dr. Patkó Gyula egyetemi tanár az európai és a magyar egyetemi oktatástörténetről, Prof. Dr. Dobróka Mihály egyetemi tanár pedig az Univerzum keletkezéséről tart előadást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…