2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Félmilliárdos fejlesztés zajlik a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán

Félmilliárdos fejlesztés zajlik a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán

 

Félmilliárdos fejlesztés zajlik a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán. A fejlesztések legújabb lépéseit, a Nanobiotechnológiai és Regeneratív Medicina Kutatólaboratórium jelenlegi felkészültségét; a már folyamatban lévő – világszínvonalú –, egyebek mellett rák- és gyógyszerkutatásokat is bemutatják a laboratórium létrejöttét támogató, „A Miskolci Egyetem kiválósági központjainak infrastrukturális és informatikai fejlesztése” című projekt (TIOP-1.3.1-10/1-2010-0012) második disszeminációs konferenciáján.

Ezt május 17-én, csütörtökön délelőtt 10.00 órától rendezik meg a Miskolci Egyetem B/3-B/4 épületének (Felnőttképzési Regionális Központ) Miskolc-termében.

A hazai élettani kutatások tekintetében is alapvetően meghatározó fejlesztésről, valamint a pályázat eddigi eredményeiről  számol be Prof. Dr. Palotás Árpád Bence dékánhelyettes, projektvezető és Prof. Dr. Barkai László dékán a Miskolc-terem melletti II-es tárgyalóban.

A disszeminációs konferenciát követően Nanomedicina – a modern gyógyászat új arca címmel kezdődik tudományos konferencia.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…