2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Felkészült félistenek

Az első rész volt a felkészülés. Most jön a lényeg. A Percy Jackson – Szörnyek tengere nagyobb, látványosabb, izgalmasabb lesz, mint az első rész volt. A lényeg persze azonos marad: néhány kamasz ráébred, hogy félig görög istenektől származnak; vagyis rendkívüli képességek szunnyadnak bennük, de rendkívüli felelősséget is kell vállalniuk a világért. A fiatal színészeket azonban nem viselte meg a forgatás, még akkor sem, ha kábeleken rángatták, tűzokádó szörnyépítmények közepébe rakták, és hetekig egy louisanai tavon csónakáztatták őket – utóbbi a filmben már a Bermuda háromszögnek fog látszani.

– A forgatás előtt nem volt hosszú felkészülésünk – nyilatkozta a főszerepet, Poszeidon fiát alakító Logan Lerman. – Az első rész kedvéért megtanultunk vívni, lovagolni, esni és zöld vászon előtt játszani: ez mind jól jött most. Tulajdonképpen, felkészülve érkeztünk. Újra ugyanazokat csináltuk, csak minden sokkal nagyobb volt, és több volt belőle.

– A srácok nagyon profik – ért egyet Alexandra Daddario, a filmbeli Percy társa, aki a forgatás kedvéért teljesen kiszőkült. – A szünetekben, a pihenőidőnkben úgyis sokat együtt voltunk, hát kipróbálgattuk a harc jelenetek koreográfiáját. És kész. Arra úgysem lehetett előre felkészülni, hogy kiderült: nagyon könnyen leszek tengeri beteg. A vizes jelenetek felvételét tulajdonképpen végigrókáztam. A filmben ebből csak annyi látszik majd, hogy elegánsan sápadt vagyok…

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek