2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

FELHÍVÁS DÍSZOKLEVÉL IGÉNYLÉSÉRE

Tisztelt nyugdíjas pedagógusok!
Városunkban nemes hagyomány, hogy a pályán eltöltött esztendők, a kiemelkedő munka elismeréseként ünnepélyes keretek között köszöntjük a Díszoklevélben részesülő pedagógusokat.
Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala felhívja a tanár,- tanító és óvónőképző intézetekben végzett hallgatók figyelmét arra, hogy a felsőoktatási intézmények 2013-ban is adományozhatnak arany, gyémánt, vas, illetve rubin díszoklevelet azoknak, akik oklevelüket 50, 60, 65, vagy 70 éve szerezték és életpályájuk alapján közmegbecsülésre méltóak.

A díszokleveleket az érdekelteknek kell igényelni, de az adományozást a pedagógus utolsó munkahelye és a társadalmi szervek is kezdeményezhetik.

A kitöltött kérelmeket Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Köznevelési-Sport és Társadalmi Kapcsolatok Csoport részére kell beküldeni legkésőbb 2013. február 28-ig (3525 Miskolc, Városháztér 8. sz.).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …