2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • FeelHarmonic Love-A Miskolci Szimfonikus Zenekar nagyszabású szimfonikus pop koncertje

FeelHarmonic Love-A Miskolci Szimfonikus Zenekar nagyszabású szimfonikus pop koncertje

A Miskolci Szimfonikus Zenekar és Kovács László bemutatja:

FeelHarmonic Love

Aki azt gondolja, hogy a Miskolci Szimfonikus Zenekar csak Beethovent és Mozartot játszik, az  május végén nagyot csodálkozhat. A miskolci zenekar mindig is ismert volt kísérletező kedvéről, számos alkalommal tettek zenei kiruccanást a jazz, a filmzene és a crossover műfajok felé. 2013. május 31-én 19 órakor a miskolci Generali Arénában ismét új irányt váltanak, s ezúttal a popzene területére tesznek zenei kirándulást; az elmúlt évek legszebb szerelmes popdalaival kedveskednek komoly- és könnyűzenét kedvelőknek egyaránt.

A FeelHarmonic Love nevet viselő szuperprodukció a legszenvedélyesebb emberi érzést, a szerelmet önti dallamokba, megmutatva ezzel a szerelem igazi, bolondos, kissé szeszélyes természetét. A műsoron így olyan ikonikus előadók ikonikus dalai hangzanak el, mint Whitney Houston, Tom Jones, Paul Anka, Celine Dion, vagy a fiatalok nagy kedvence Beyonce vagy Michael Buble. A szimfonikus feldolgozásban megszólaló popdalok előadásában olyan neves énekesek működnek közre, mint Radics Gigi, Király Linda és Király Viktor, László Boldizsár, Majsai Gábor és Pál Dénes. Az est házigazdája a tévéből jól ismert műsorvezető, Till Attila.

A FeelHarmonic Love az év szimfonikus pop koncertje, mely mindenki számára felejthetetlen estét ígér, legyen a komolyzene, vagy a könnyűzene rajongója. A térségben egyedülálló produkció lenyűgöző látvánnyal és fantasztikus produkciókkal készül közönségének, ezáltal adva életre szóló koncertélményt. Jegyek a koncertre a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában válthatók 1490 Ft, 2900 Ft, 3900 Ft, 4900 Ft, és 6500 Ft-os áron. Diákok és bérlők számára 15%-os kedvezményt biztosítanak.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…