2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

FeelHarmonic Love a miskolci Sportcsarnokban

Az 50. jubileum előtt álló Miskolci Szimfonikus Zenekar a borsodi régió egyetlen hivatásos nagyzenekaraként a komolyzene jelenlétének biztosítéka, Miskolc város kulturális életének meghatározó eleme. A több mint 80 zenészt foglalkoztató együttes repertoárján a klasszikus darabok mellett egyaránt szerepelnek jazz és crossover műfajok is, mellyel méltán gazdagítják a város kulturális kínálatát. A zenei évad végének közeledtével az együttes egy kivételes, a térségben egyedülálló, hatalmas nyárindító szuperprodukcióval készül nem (csak) a komolyzene iránt rajongó közönség számára, 2013. május 31-én 19 órakor, a Miskolc Városi Szabadidőközpontban.

A FeelHarmonic Love nevet viselő koncert a legragyogóbb és legszenvedélyesebb emberi érzést önti dallamokba s kíván ezzel megajándékozni mindenkit; szerelemmel. A koncert elnevezése kedves szójátékban utal a koncert tematikájára, valamint arra, hogy ez alkalommal nagyzenekari szimfonikus produkció fogadja a közönséget. A kora nyári esten az elmúlt évek legszebb, legszenvedélyesebb, legpimaszabb szerelmes popdalai csendülnek fel Kovács László karnagy szimfonikus hangszerelésében. A rock alappal kiegészült Miskolci Szimfonikus Zenekarral, olyan neves és ismert magyar pop énekesek lépnek színpadra, mint az elmúlt évek Megasztár győztesei Radics Gigi és Király Viktor, a Nagy duett sztárja Király Linda, a Bon-Bon együttes énekese és mesefilmzenék ismert hangja Szolnoki Péter, László Boldizsár, a Cotton Club Singers egykori énekese, valamint a Voice tehetségkutató győztese, Miskolc hangja Pál Dénes. Az est házigazdája a tévéből jól ismert, rendező szerepében is gyakran feltűnő, műsorvezető, Till Attila.
A Miskolc Városi Szabadidőközpont megtelik szerelmes dallamokkal s a fantasztikus hangulathoz, lélegzetelállító látvány társul. A hatalmas méretű színpad mögött óriási ledfalon megjelenő képek, grafikák, az egyedi fénytechnika és a hagyományos komolyzenei koncertektől eltérő hangosítás egy, a térségben egyedülálló koncertélménnyel kívánja megajándékozni közönségét.
A FeelHarmonic Love 2013 szuperprodukciója, az év exkluzív koncertje, mely mindenki számára felejthetetlen estét ígér, legyen az a komolyzene, vagy a könnyűzene rajongója. Az esten ikonikus énekesek ikonikus dalai hangzanak el, olyan örök klasszikusok dalai, mint Whitney Houston, Celine Dion, Andrea Bocelli, Joe Cocker, vagy Tom Jones.  Felcsendülnek Beyonce, Christina Aguilera, Michael Buble és az Aerosmith jól ismert dallamai is, melyek megmutatják a szerelem minden oldalát, igazi bolondos természetét. Engedje, hogy lelkét átjárják a szerelmes dallamok!
Jegyek a koncertre április első felétől a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (3525 Miskolc, Rákóczi u. 2., tel.: +36 46 508 844) illetve a Miskolc Városi Szabadidőközpont jegyirodájában (3530 Miskolc Görgey A. u. 19., tel.: +36 46 506 442) kaphatók 1490-6500 Ft közötti árakon.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…