2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Farsangoltak a népdalkörösök

A Bükkábrányi Népdalkör február 2 -án tartotta zenés Farsangi délutánját az általános iskola ebédlőjében öt órai kezdettel.

A meghívott bogácsi és mezőnagymihályi népdalkörök közreműködésével, közös énekléssel és Nagy Józsefné által előadott Farsangi verssel kezdődött a rendezvény. Köszöntőt mondott Chrudinák Zsoltné a Bükkábrányi Hagyományápoló Egyesület elnöke.
A megjelentek a műsorban hallhattak vicceket, dalokat, láthattak táncot vagy éppen bohózatot. Minden meghívott népdalkör készült az alkalomra, amelyet minden évben másik településen rendeznek meg. A vendéglátók apáca show-ja után, elkezdődött a tánc, az önfeledt szórakozás. A zenéről Magyar Gyula és barátai gondoskodtak, a felajánlott tombolatárgyakat pedig az est folyamán kisorsolták. Eleven tv híradása itt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…