2021. 09. 16. csütörtök

Edit
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF

Elszármazottak találkoztak

I. Berentéről Elszármazottak Találkozója volt 2019. július 27-én, amelyre előzetesen 92 fő jelentkezett be az ország minden pontjáról.
A vendégek fogadását és az ünnepi köszöntőt követően a művelődési ház kistermében nyílt Berente történeti fotókiállítást tekintették meg a résztvevők. Rövid sétával folytatódott a a délelőtt, amelyen az elszármazottak látogatást tettek a református templomban, az idősek otthonában és az általános iskolában. A művelődési házba visszatérve kisfilmet tekinthettek meg Berentéről, a Kazincbarcikáról történő leválás időszakáról és napjainkról. A találkozó ebéddel, majd zenés műsorral (Rozmaring Dalkör, Berentei Péter táncdalénekes, Nemes Imre zenész ) és kötetlen beszélgetéssel folytatódott.

Évek-évtizedek óta egymást nem látott emberek találkoztak és köszöntötték egymást a megérkezéskor meghatódva, olykor könnybe lábadt szemmel elérzékenyülve.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nincs még egy olyan megyeszékhely az országban, ahol ennyi nagy múltú felnőttképzéssel foglalkozó cég működne, mint Miskolcon – hangzott el a Miskolci…
Így tehetünk a jobb közérzetért és a jobb jegyekért Elkezdődött az iskola, ami a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt kihívás. Ilyenkor kicsit jobba…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum