2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 354 HUF
1 GBP 413 HUF

Elszármazottak találkoztak

I. Berentéről Elszármazottak Találkozója volt 2019. július 27-én, amelyre előzetesen 92 fő jelentkezett be az ország minden pontjáról.

A vendégek fogadását és az ünnepi köszöntőt követően a művelődési ház kistermében nyílt Berente történeti fotókiállítást tekintették meg a résztvevők. Rövid sétával folytatódott a a délelőtt, amelyen az elszármazottak látogatást tettek a református templomban, az idősek otthonában és az általános iskolában. A művelődési házba visszatérve kisfilmet tekinthettek meg Berentéről, a Kazincbarcikáról történő leválás időszakáról és napjainkról. A találkozó ebéddel, majd zenés műsorral (Rozmaring Dalkör, Berentei Péter táncdalénekes, Nemes Imre zenész ) és kötetlen beszélgetéssel folytatódott.

Évek-évtizedek óta egymást nem látott emberek találkoztak és köszöntötték egymást a megérkezéskor meghatódva, olykor könnybe lábadt szemmel elérzékenyülve.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum