2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Élő közvetítések arttérből!

Népszerű, nagy érdeklődésre számot tartó témával indul az arttér-találkozások 2012-es őszi szezonja. A pasikról beszélgetünk szeptember 26-án szerdán 17 órától a Lézerpont Látványtárban.

A kéthetente szerdánként megrendezett eszmecserék izgalmát fokozza, hogy ezentúl nemcsak a különleges miliőben kapcsolódhatnak az érdeklődők a beszélgetésekbe, hanem interneten, élő egyenes adásban is nyomon követhetik a sokszínű társalgást azok, akik kíváncsiak miként zajlanak a zenével, táncokkal, versekkel, ad hoc kiállításokkal és számos különlegességgel fűszerezett beszélgetések.

A nyolcadik arttér-évad kezdődik ezzel és lesz az élő közvetítések révén még nagyobb közönség számára a www.arttermiskolc.hu oldalon is elérhető, hogy mind többen megízlelhessék milyen hangulatban zajlanak összejöveteleink és csatlakozzanak hozzánk gondolataikkal, művészi produkcióikkal, ötleteikkel abban a kincsestárban, a Lézerpont Látványműhelyben, ahol ritkaságok, különleges tárgyak sokasága szolgál illusztrációként témáinkhoz. Az arttér-beszélgetéseket e mellett rögzítjük és weboldalunkon folyamatosan hozzáférhetővé tesszük. Az év elején megújult honlap a rögzített anyagok mellett, rövid filmes összefoglalókat, klippeket, fotókat, cikkeket is felsorakoztat az események kapcsán, de természetesen a program is nyomon követhető segítségével. A közönség lehetőséget kap arra, hogy bekapcsolódjon ötleteivel a szervezésbe és arra is, hogy véleményezze összejöveteleinket!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…