2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Eisemann zenés bohózata Miskolcon

Újfent rendhagyó sajtótájékoztatóra invitálta a sajtót, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója, Kiss Csaba, és  Szabó Máté rendező. Eisemann Mihály zenés bohózatát viszik színre. Az „Én és a kisöcsém” darab bemutatásakor nemcsak a női főszereplő – Ullmann Mónika- bújik férfiruhába, hanem már a nézőket fogadó színházi munkatársak is. Ezeket a ruhákat is láthattuk a sajtótájékoztatón.


A férfi ruhába bújó női főszereplő, az újonnan ideszerződtetett Ullmann Mónika, és a férfi főszereplő Harsányi László is jelen voltak a sajtótájékoztatón. A Nyári Színházba 4 előadást terveznek, ami szeptembertől beköltözik a Kamaraszínházba. Bemutató: június 22, további előadások: június 23, 29, 30.
Amikor a darabról kérdezték a színészeket az újságírók, Harsányi László így fogalmazott:„Anyámnak például tetszeni fog”, Ullmann Mónika pedig azt mondta: Nagyon izgalmas a szerep, mindig érdekes az ellenkező nem szerepébe bújni, de azért „Ki-ki szólok azért ebből a nadrágból”, amit mindenki észrevesz, kivéve egy embert.

A rendező, Szabó Máté elmondta:  akik ismerik a darabot, azt kapják, amit várnak,mert a darab hibátlan és jó poénok vannak benne. A zene egyedi hangszerelésű, a koreográfia rendkívüli. A színészek bebizonyítják, hogy hogyan lehet úgy bohóckodni a színpadon, hogy mégiscsak emberek maradjanak, s tébolyodott momentumok a legnagyobb természetességgel adódnak elő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek