2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Egy lebilincselő sorozat folytatása

Jennifer L. Armentrout ismét tud újat mutatni, az Eredet címe regényével, a népszerű young adult fiction, Luxen sorozat következő részével. Az olvasók nem fognak hiányt szenvedni a pörgős cselekményből, romantikából, továbbá Daemon és Katy kapcsolatának fejlődését is nyomom követhetik. Újdonság, hogy az Eredetben, Daemon szemszöge dominál; ezzel valószínűleg sok olyan olvasó vágya válik valóra, akik a varázslat befejeztével tűkön ülve várják majd a folytatást, úgy, mint a korábbi részek elolvasásakor.

Az Eredetben kiválóan egyensúlyban van az akciódús cselekmény a romantikus részekkel, így az olvasók egyikből sem kapnak túladagolást. A könyv ott folytatódik, ahol az előző rész befejeződött; Daemon elhatározza, hogy a fogságba esett Katy kiszabadítására indul; mindenre képes, hogy visszakapja a lányt. Mivel a főhősök már nincsenek együtt, Armentrout, az izgalmas váltott szemszöggel fűszerezi regényét. Ezáltal az olvasók többet megtudhatnak Daemon gondolatairól, és megállapíthatják, hogy Daemon csábereje semmit se veszített a korábbiakhoz képest, valamint megismerhetik őt egy igazán érzelmes oldaláról.

Megannyi sorozattal ellentétben, a szerző könyvei nem válnak laposabbá az újabb részekkel; Armentrout még tartogat meglepetéseket és újdonságokat a tarsolyában, így a sorozat nem veszít a megszokott színvonalából. Az Eredet ismét egy kiváló történet, melyben új lények, és mellékszereplők is bemutatásra kerülnek, ezzel sokszínűbbé téve a könyvet, mely borús alaphangulata ellenére, humorból sem szenved hiányt. A cselekmény előrehaladtával, a szereplők is egyre érettebbé válnak; jelentős a karakterfejlődés, amin keresztül mennek. Armentrout több csavarral és nem várt eseménnyel állítja el az olvasók lélegzetét

Az Eredet kihagyhatatlan olvasmány, mely segít jobban megérteni a sorozat főszereplőit, és egy izgalmas világba kalauzolja el az azt ismerőket. A szerző, Jennifer L. Armentrout több könyve került fel a New York Times bestseller-listájára; azok nem fognak ezen csodálkozni, akik elolvasták a sorozat legalább egy kötetét. Egyébiránt a szériaz izgalmas zárókötete, az Opposition már megjelent angolul – szóval kezdődhet a „végső visszaszámlálás”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek