2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Díjözön a Szcientológia kiadványoknak

A 2013-as év a kiemelkedő teljesítmények éve volt a Szcientológia vallás nemzetközi terjesztési ágazata és L. Ron Hubbard, a Szcientológia alapítója vallási műveinek kiadói számára.


Az elmúlt évben, a Golden Era Productions, a Szcientológia vallás nemzetközi terjesztői szervezete, és a Bridge Publications Inc., L.Ron Hubbard vallási műveinek kiadója, a nyomtatott és audiovizuális műveik minőségének elismeréseként 238 díjat nyert.

Ezek az elismerések a termékek és a gyártási folyamat számos területét dicsérik, mint például a könyvek és egyéb nyomtatott anyagok kötése, stancolása, csomagolása vagy weboldal tervezés, operatőri munka, speciális effektek és animáció.

A díjak közül hét az egyház weboldalainak minőségét ismeri el, míg 107 az audiovizuális termékeit, 124 pedig a könyveit és egyéb nyomtatott anyagait.

A díjak között szerepel a marketing és kommunikációs szakemberek szövetségének Platina Ava díja, amit a videó-film gyártás/vallási kategóriában nyert a Szcientológia: A gondolkodás alapjai filmeskönyv. Ez a 90 perces film bemutatja a Szcientológia vallás alapelveit, egyesítve az írott szó és a legmodernebb számítógépes grafika legújabb vívmányainak erejét.

A rettegés kora dokumentumfilm Platina Hermes kreatív díjat nyert. A Németországban és Ausztriában készített, egész estés film több mint 80 olyan interjúra épül, amelyeket pszichiátriai szakértőkkel, történészekkel és a pszichiátria emberi jogi visszaéléseinek túlélőivel készítettek bemutatva a pszichiátria jelentős szerepét a Holokausztban.

A Szcientológia: Tudás hirdetés, amelyet a 47. Super Bowl során sugároztak, Davey Best of Show díjat nyert a non-profit reklámok kategóriájában.

A Bridge négy Premier Print – Benny díjat is nyert ebben az évben. A Benjamin Franklin után elnevezett Benny 1952-ben indult, és a világ legrégebbi és legnagyobb nemzetközi grafikai versenye. Több ezer jelentkező verseng a rangos Benny díjért, és a győztesek az iparágbeli minőség legmagasabb nívóját képviselik.

„Én ezt a teljesítményt annak tudom be, hogy alkalmazzuk L. Ron Hubbard szervezeti irányelveit az ügyvezetésre – mondta a Bridge Publications egyik szóvivője. – a munkatársaink, a vezetői szinttől a gépkezelőkig, mind olvasták és aprólékos gondossággal alkalmazzák L. Ron Hubbard szervezeti irányelveit az üzemünkben. Ennek köszönhetően, a termékeink minősége rendszeresen felülmúlja az ipari normákat.”

„Van egy nagyon elkötelezett csapatunk, akik ezeket a termékeket előállítják – mondta a Golden Era Productions egyik szóvivője. – A csapat minden tagja arra törekszik, hogy emelje a technika és a kreativitás színvonalát, és ezek a díjak pontosan ezt képviselik.”

A Bridge Publications gyárt és forgalmaz minden Dianetika és Szcientológia könyvet Amerikában, Ázsiában, Óceániában és Afrikában, és minden előadást és audiovizuális terméket nemzetközi szinten.

A Golden Era Productions a Szcientológia vallás nemzetközi terjesztői szervezete.

További információért látogasson el a www.bridgepub.com és a www.szcientologia.org.hu oldalakra.

Hirdetés

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…