2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Certifikáció-átadóval zárja sorozatát a Magánbiztonsági Akadémia

Certifikáció-átadóval zárja sorozatát a Magánbiztonsági Akadémia

Ünnepélyes certifikáció-átadóval zárja kuriózumnak számító előadássorozatát a Magánbiztonsági Akadémia. A Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központja (FRK), valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara B.-A.-Z. Megyei Szervezete közös szervezésében indított előadássorozat sikeresen teljesítő résztvevői ma délután vette át a részvételt igazoló certifikációt, ünnepélyes keretek között. A 2012. november 14-én befejeződött képzést eredményesen teljesítő hallgatók jutalma a részvételt igazoló certifikáció, melyet ünnepélyes keretek között vehettek át.

A Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központja és a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezete, az érdeklődők, a jelentkezők valamint a sikeres záróvizsgát tett hallgatók létszámát tekintve eredményesnek ítéli meg a „Magánbiztonsági Akadémia” címmel indított, kuriózumnak számító szakmai ismeretterjesztő előadássorozatot.

A nyilvános és ingyenes akadémia minden résztvevője megismerkedhetett a Kamara működésével, társadalmi szerepvállalásával és célkitűzéseivel. Az előadások során a szakma felkészült képviselői mutatták be a személy és vagyonvédelem egyes szakterületeit, azok szabályozási hátterét, tevékenységi körüket.

A szervezők céljai magvalósultak, hiszen „Magánbiztonsági akadémia” hallgatói új ismereteket, tapasztalatokat szereztek, így ezen információk birtokában objektívebb módon ítélhetik meg a személy- és vagyonvédelem helyzetét, a szakmai területen dolgozók tevékenységét. A szakmai érdekképviseleti szervezet számára fontos, hogy erősítse a magánbiztonsági ágazat társadalmi elismertségét, megbecsülését, és e feladatának megvalósítása érdekében támaszkodni kíván a képzés során részt vett hallgatók segítségére.

A Felnőttképzési Regionális Központ és a Kamara ennek értelmében, a jövőben közösen törekednek a biztonsági szakma személyi utánpótlásának magas színvonalon tartásáért.

A „Magánbiztonsági Akadémia” előadás sorozatának folytatásaként a Felnőttképzési Regionális Központ és a Kamara Megyei Szervezete a továbbiakban is együtt kívánnak működni a magánbiztonság területét érintő, ismeretterjesztő képzések, konferenciák, fórumok szervezésében.

Az előadássorozat ünnepélyes zárására 2012. november 21-én (szerda) 15 óra 45 perctől kerül sor az ME Felnőttképzési Regionális Központ Bosch-termében (B3/B4 épület II. emelet 207.), melyen 28 hallgató vehette át a részvételt igazoló certifikációt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek