2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Borsodi lány nyerte a Miss Alpok Adriát

Tarcalon rendezték meg szombat este a Miss Alpok Adria Szépségverseny országos döntőjét. A zsűriben olyan hírességek foglaltak helyet, mint Bíró Ica, Rippel Ferenc, és Szoták Réka. Az est végén a dobogó legfelső fokára a Borsod-Abaúj-Zemplén megyét képviselő Dara Edit állhatott.

A tizenhat gyönyörű versenyző nyitótáncát követően dr. Mengyi Roland, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje, mint az est fővédnöke nyitotta meg a rendezvényt. Első körben a lányok utcai ruhában léptek színpadra, ahol egyenként bemutatták az általuk képviselt megye egyik nevezetességét. Amíg a hölgyek átöltöztek Király Viktor énekes szórakoztatta színvonalas műsorral a közönséget. A második részben – a férfiak nem kis örömére – bikiniben mutatták meg alakjukat a versenyzők. Az utolsó átöltözés ideje alatt újra Király Viktor előadását élvezhette a közönség.

A harmadik körben a Hudák család kéziszövő műhelyében készült ruhakölteményekben adtak elő a versenyzők palotás táncot. Ezt követte az ünnepélyes eredményhirdetés: a verseny harmadik helyezettje Dubela Diána Annabella (Békés megye) lett, a második helyen Körözsi Szilvia (Csongrád megye) végzett, a korona pedig Dara Edit fejére került. Ők hárman képviselik hazánkat  a nemzetközi döntőn. Sok sikert kívánunk nekik a következő megmérettetéshez!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Figyelni kell az osztalékra is
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésre álló adatbázisok, adatszolgáltatások és beszámolók alapján, több szempontból vizsgálja a gazdaság s…
Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…