2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Balatonföldvár egy hónapra a kultúra kikötője lesz
Balatonföldvár egy hónapra a kultúra kikötője lesz

Balatonföldvár egy hónapra a kultúra kikötője lesz

Balatonföldvár egy hónapra a kultúra kikötője leszSzínházi előadások, könnyű- és komolyzenei koncertek, gyermekműsorok, kiállítások és filmvetítések várják szombattól egy hónapon át a közönséget Balatonföldváron a partközeli park szabadtéri színházában. A „Kultkikötőben” – a szervezők négy évvel ezelőtt ezzel az elnevezéssel indították el az kulturális programsorozatot – szombat este a Csókol Anyád című előadás premierjével indul, Vári Évával és Nagy Ervinnel a főszerepben, majd ezt követően négy héten át péntek és szombat esténként a nyaralás élményét erősítő előadásokat láthatnak a nézők. Charlie és állandó zenésztársa, Halász János zongoraművész koncertjét, majd másnap Slawomir Mrozek abszurdját, a Mulatságot ajánlják a második hétvégére a szervezők.

Utóbbit Pindroch Csaba, Nagy Viktor és Menszátor Héresz Attila előadásában. A hónap utolsó napján egyik legsikeresebb hazai zenekar, a Hot Jazz Band lép fel, augusztus elsején Karaván Művészeti Alapítvány és a Kaposvári Csiky Gergely Színház közös produkciója, az Anconai szerelmesek kusza története mulattatja a nézőket.

A következő hétvégén a legendás KFT zenekar koncertezik, másnap a magyar kabaré gyöngyszemeiből adnak válogatást a Kaposvári Csiky Gergely Színház művészei. A balatonföldvári Kultkikötő programsorozata augusztus 14-én a Kistehén Tánczenekar, másnap Kern András „one man show”-jával zárul.

/MTI/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek