2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Az európai döntőben a Herman Ottó Múzeum videója!

Az Egyesült Államokból évekkel ezelőtt elindult Museum Dance Off verseny célja, hogy megmutassa a világ múzeumainak könnyedebb, vidámabb oldalát. 

A múzeumi dolgozók egy-egy zenés videóklipbe foglalva táncolják be magukat a nagyközönség szívébe. Az idén a miskolci Herman Ottó Múzeum is elkészítette pályaművét, amit – Közép-, illetve Kelet-Európa képviseletében először és egyetlenként – adtunk be a március 31-i határidőig.


A Museum Dance Off szervezői mindössze 4 nappal a nevezés lezárását követően értesítették a múzeumi projekt vezetőit, hogy a miskolci videót – vélhetően annak színvonala és a rá irányuló nagy figyelem miatt – kiemelték, és ezzel a pályamű egyenes ágon került be az európai hármas döntőbe. A többi európai videó a döntőbe kerülésért még megmérkőzik egymással az elsőkörös szavazáson, ahonnan két kisfilm kerül majd a kontinens-fináléba, a miskolci mellé.
Az európai döntő szavazása május 2-án, kedden – magyar idő szerint – 14 órakor indul, és 24 órán keresztül tart majd.
Amennyiben a miskolci kisfilmnek sikerül megnyernie az európai döntőt, úgy következhet a világ múzeumaival történő végső összecsapás! Ehhez igazi nagy összefogást szeretnének létrehozni a magyar projekt vezetői,  mivel a tavalyi győztes, a melbourne-i Victoria Museum 79 ezer szavazattal hódította el a trófeát.
Kérjük segítsenek, hogy újabb dicsőséget hozhassunk Miskolcnak, Magyarországnak.
A videó itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=ewuob7sgPRU

A szavazás menete május 2-án, 14 órától:
Nyissa meg a http://www.whenyouworkatamuseum.com/ honlapot.
Görgesse lejjebb az oldalt, és keresse meg a szavazási kockát.
Jelölje meg a Herman Ottó Múzeum neve mellett lévő kört, majd kattintson a Vote szóra.
Megjelenik egy szavazórobotokat kiszűrő ellenőrző mező, ide a fölötte lévő szöveget kell beírni, majd rákattintani ismét a Vote szóra.
Ezzel a szavazás le is zárult, lehet előlről kezdeni, az oldal frissítése után. Mivel nem korlátozzák az egy gépről leadható szavazatok számát, így kérjük voksoljanak minél többet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek