2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 15-én történt rendőrségi eseményeiből.
A megye rendőri szervei 2014. november 15-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
A tiszaújvárosi járőrök egy férfival garázdaság, a szerencsi egyenruhások egy fővel az ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A Miskolci Rendőrkapitányság V. József 44 éves helyi férfit vett szabálysértési őrizetbe lopás elkövetése miatt. A férfi Miskolcon, az egyik áruház parkolójában 12 óra 30 perckor pénzváltás ürügyén leszólított egy vásárlót, akinek elterelte a figyelmét és a 44 éves férfi egy hirtelen mozdulattal elvette a sértett készpénzét. A rendőrök a közelben azonnal elfogták a tolvajt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. A rendőrkapitányság L. Krisztián 19 éves miskolci lakossal szemben garázdaság vétség miatt adott ki elfogató parancsot.

A fentieken túlmenően a tiszaújvárosi és az ózdi rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában nem történt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek