2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elbűvölő vámpírok Budapesten

A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Vámpírnaplók környezettudatos sztárjaival idén júniusban Budapesten találkozhatnak az érdeklődök. Az Elbűvölő Vámpírok Találkozója és Környezetvédelmi Gála páratlan lehetőséget kínál a hazai és környező országbeli rajongóknak, hogy közelebbről is megismerhessék a népszerű sorozat színészeit. Június 28 és 30 között a legnagyobb örömünkre ellepik a vámpírok a budapesti Lurdy házat. Hazánkba a sorozatból jól ismert Salvatore-fivérek (Ian Somerhalder és Paul Wesley) látogatnak, de nem jönnek egyedül, elhozzák magukkal Meredith Fellt (TorreyDeVitto), Alaric Saltzmant (Matthew Davis), Jenna Sommerst (Sara Canning) és Conor Jordant (Todd Williams) is. Így igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy egy jegy megvásárlásával hat kedvencünket is láthatjuk. Az igazi rajongóknak különleges jegytípusokkal is kedveskednek a szervezők: Autogram-, Fotó és Meet&Greet extrabelépőkkel tehetjük igazán páratlan élménnyé a hétvégénket.

Olyan kérdésekre kaphatunk élőben választ, mint melyik a kedvenc közös jelenete férjével Torrey De Vittonak, a Meredith Fell doktornőt alakító Mrs. Paul Wesleynek? De ezen kívül akár azt is megtudhatjuk, hogy miért olyan fontos a környezetvédelem Ian Somerhaldernek? Ez azonban csak a kezdet, hisz ez nem csak egy rajongó találkozó, hanem egy környezetvédelmi esemény is. Az elkötelezett nézőknek talán nem kell bemutatni Ian Somerhalder saját alapítványát – Ian Somerhalder Foundation – mellyel a színész a természet- és állatvédelem iránti elkötelezettségét szeretné kimutatni. Így a hétvégi jegyünkkel az Alapítvány munkáját segítjük, mivel a nyereség 25%-t a szervezők az alapítványnak adományozzák.

Szombaton este a Sweaty Summer Party and Charity Gála első részében Jótékonysági Gálát rendeznek, amelyen Kim Klingler, az ISF ügyvezető igazgatója tart beszámolót az ISF tevékenységéről, bemutatkozik az ISF Európai Támogató Csoport, a Nemzetközi „Akciók a Természetért” Alapítvány és a Nature Protection Fund orosz alapítvány is.

Mint azt a szervezők sajtóközleményéből, valamint Ian Somerhalder Twitter-bejegyzéseiből megtudhattuk, a színészek már aktívan készülnek a magyarországi kalandra, utánanéztek már a fővárosunk látnivalóinak és a magyar konyhának is.

Stiber Judit

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek