2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Az ebédszünet produktívabbá tesz!

Az Essity ebédszünetet népszerűsítő kampányát díjazták a milánói Tissue World-ön
Az Essity Tork márkája nyerte a Tissue World Awardot, a szakma egyik legrangosabb papíripari díját, a legjobb higiéniai papírtermék marketingstratégia és a legenergiahatékonyabb papírgyár kategóriában. A díjakat március 25-én jelentették be a Milánóban, a Tissue World-ön, a világ legnagyobb higiéniai papíripari eseményén.

Az Essity Tork professzionális higiéniai márkájának „Önnek is jár az ebédszünet!” (Take Back the Lunch Break) kampánya nyerte idén a legjobb marketingstratégia díját. Az észak-amerikai kampány célja az volt, hogy megváltoztassa az ebédszünettel kapcsolatos rossz beidegződéseket és félelmeket, valamint azok negatív hatását a dolgozók elköteleződésére és produktivitására. Ez immár a második év, hogy a márka nyeri a kategória díját, a tavalyi évben a cég PeakServe folyamatos adagolású kéztörlőrendszerének kampányát díjazták Milánóban.

„A Tissue World Milan kiemelt fókuszában a fenntarthatóság áll. Az Essity bemutatott kezdeményezései vezető szerepet töltenek be ezen a területen. Gratulálunk mindkét díjhoz és reméljük, hogy mindez inspirációt jelent a papíripar többi szereplője számára, hogy a fenntarthatóságot prioritásként kezeljék a jövőben” – mondta Agnes Gehot, a Tissue World & Asian Paper rendezvényigazgató-helyettese.

Az észak-amerikai „Önnek is jár az ebédszünet!” kampányt két üzleti trend hívta életre. Mivel az irodai dolgozók kevesebb és rövidebb ebédszünetet vettek ki munkahelyükön, ezért az éttermek telítettsége és bevétele csökkent. Az Essity ennek kapcsán felmérte a munkahelyi ebédszünettel kapcsolatos szokásokat és azok hatását a termelékenységre, valamint a munkahelyi elégedettségre. A felmérés adatai alátámasztották, hogy az ebédszünet kedvező hatással van mind a munkavállalók produktivitására, mind boldogságára.

„A Tork márkánk ígérete, hogy mindig ott leszünk és segítünk, amikor ügyfeleink azon gondolkoznak, hogyan tudnak fejlődni. Ez a kampány fontos ismereteket nyújtott két ügyfélszegmensünk – az irodák és éttermek – számára, amely úgy gondoljuk, segít a munkahelyi produktivitás javításában és a helyi éttermek forgalmának növelésében.” – mondja Luca Amato, az Essity PH (Professional Hygiene) ügyfél marketing igazgatója.

Szintén az Essity kapta a legenergiahatékonyabb papírgyár díját Milánóban. A cég olaszországi, Luccában található gyára a legenergiahatékonyabb papírgyár díját nyerte el. A gyárat kiterjedt, az összes dolgozó bevonásával megvalósuló energiatakarékossági programjainak elismeréseként díjazták. Az elismeréssel értékelték az energiahatékony magatartást oktató programokat, a gyár CO2-kibocsátáscsökkentésre vonatkozó, hosszú távú stratégiai elkötelezettségét, valamint a legmagasabb szintű fenntarthatósági tanúsítványok és akkreditációk megszerzésére irányuló törekvéseket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …