2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Átadták a Korzó pályázatának főnyereményét

Véget ért a Korzó által kiírt kreatív dizájnpályázat, melynek miskolci nyertese, Miknyócki Judit negyedmillió forintot vihetett haza. Judit alkotásából limitált kiadású kiegészítőkollekció készült, aminek darabjait a Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet megvásárolni december 16-ig. Az összegyűjtött összeggel a „GYERE” Gyermekrehabilitációs Alapítványt támogatja a pályázat kiírója.

A Korzó alkotói pályázatára Miskolc ihlette pályaművekkel lehetett jelentkezni: a pályázók feladata az volt, hogy megmutassák, mit jelent számukra a saját városuk. Az elkészült alkotások az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon még megtekinthetők. A pályázatra három városból, Szolnokról, Miskolcról és Székesfehérvárról több, mint 200 alkotás érkezett, ezek közül választotta ki a zsűri a tíz legjobb munkát. A végső győztes kilétéről online közönségszavazáson döntöttek.

A hivatalos díjátadó keretén belül elindult a limitált kiadású kiegészítőkollekció értékesítése is november 28-án a miskolci Korzón. A miskolci Playersroomban egészen december 16-ig megvásárolhatóak a kiegészítők. Az esemény rengeteg embert vonzott, ahol jelen volt Miskolc polgármesteri hivatalának képviseletében Molnár Péter, a miskolci önkormányzat Oktatási, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottságának elnöke, és természetesen az ismert Youtube videós Polla is, aki dedikálta a megvásárolt termékeket.

A nyertes pályázó egy 250 000 forinttal feltöltött bankkártyával lett gazdagabb, a nyertes pályamű pedig sapkákon és/vagy hátizsákokon kelt életre. A Playersroomban és a Korzón beszerezhető darabok értékesítéséből befolyt összeget a szervező egy helyi civil szervezet, a „GYERE” Gyermekrehabilitációs Alapítvány számára ajánlja fel, így a győztes pályázó saját közösségét is támogatja. A Ceetrus a Miskolc polgármesteri hivatallal együttműködve döntött a kedvezményezett szervezetről.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek