2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Arttérben a kapcsokról/kapcsolatokról

Miskolci jelenségeket bont ki a következő, 2014-es őszi évadban az arttér közösségépítő sorozat a Lézerpont Látványárban. A program nyitott – bárki részt vehet kéthetente szerdánként a társalgásban, melynek lényege egy-egy téma szerteágazó megközelítése a legérdekesebb szempontok figyelembevételével kulturális és gasztronómiai csemegékkel fűszerezve.

A szezon utolsó találkozója december 3-án (szerdán) 17 órától

kapcsok/kapcsolatok

címmel lesz a Lézerpont Látványtárban.

Olyan sokszor hangoztatjuk: Miskolc egy nagy olvasztótégely, ahol sokféle ember él. Az egykor felduzzasztott városba számtalan helyről érkeztek lakók, átalakítva ezzel a népesség szövetét. Különböző kultúrák és népcsoportok találtak otthonra a borsodi megyeszékhelyen. Baráti, munkahelyi, szerelmi szálak szövődtek. De nemcsak az ipari fejlődés, hanem Miskolc mint iskolaváros is vonzó célpont, az ország minden tájáról érkeznek ide diákok, formálják annak közösségeit. A gyár bezárt, de az emberek maradtak. Mi tartja itt őket? Talán kapcsolataik? A kapcsok lazább vagy erősebb kötődések, de életünk meghatározó mozgatói, melyekről ezúttal arttérben is beszélgetünk. A program házigazdája Czikora Ágnes. (további részletek a programról a www.arttermiskolc.hu oldalon, ahol a beszélgetést élőben sugározzuk!)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…