2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

arttér az állatbarátságról

Különleges az idei arttér-évad. Olyan témákat veszünk sorra, melyeket egyszer már sikerrel tárgyaltunk, azonban vendégeink jelzései alapján érdemes még más szempontok szerint is megvizsgálnunk, kicsit átgondolva, újragyúrva, még színesebben, ötletesebben tálalva. A 2015-ös tavaszi szezon tehát egyfajta kívánságlista. Az Önöké. Az évad következő eszmecseréje

június 03-án  szerdán  17  órától

„nem a póráz teszi a kutyát hűségessé”

címmel

az emberek és állatok különleges találkozásairól/kapcsolatáról

folyik a Lézerpont Látványtárban. „A kutyám jön,  hogy kitöltse a hűtlen barátok által hagyott űrt a szívemben. Nincs benne irigység, rosszakat vagy gyűlölet. Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre, és nem leli örömét a bánatomban.” George Eliot írja e szavakat nem minden keserűség nélkül vélhetően, azonban mégis hittel. Ilyen és hasonló gondolatokkal no meg persze hűséges társaikkal együtt várjuk állatbarát közönségünket arttérbe ez alkalommal, hogy megbeszélhessük miből ered e találkozások ereje és miként tud ember és házikedvence egy életen át tartó kapcsolatot építeni szavak nélkül, pusztán érzelmi kötődésre alapozva.
(Bővebb információk a programról az arttér facebook oldalán, fotók, filmek, írások és online közvetítés: www.arttermiskolc.hu.)
Üdvözlettel:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek