2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

arttér a virtuális valóságról

„Az emberek nem azt hiszik, amit látnak, hanem azt látják, amit hisznek.” Április 10-én  szerdán  17  órától   a virtuális világról beszélgetünk a Lézerpont Látványtárban.
A digitális generáció elnevezés az első, már számítógépek között felnőtt korosztályt jelöli. Egyre több kutatás jut azonban arra az eredményre,  hogy a számítógép nem sokat segít a tanulásban, a szorosabb emberi kapcsolatok kialakítását pedig kimondottan nehezíti. Az internet gazdasági növekedést, munkalehetőségeket és jövedelmet hoz. Az internetezők majd fele viszont már szembesült közvetlenül az online bűnözés valamilyen formájával is (leggyakrabban trükkös csalásokkal, illetve adathalászattal). De ezek a megállapítások csak részben árulkodnak arról a virtuális világról, amit korunk embere épít maga köré. Hogy milyen módszerekkel távolodunk a valóságtól és rendezkedünk be valami egészen másra, arról arttérben lesz szó. (Bővebb információk, fotók, filmek  a programról: www.arttermiskolc.hu.)
Várom Önöket építő gondolataikkal:                

Czikora Ágnes
arTTér-találkozások házigazdája

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum