2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

arttér a virtuális valóságról

„Az emberek nem azt hiszik, amit látnak, hanem azt látják, amit hisznek.” Április 10-én  szerdán  17  órától   a virtuális világról beszélgetünk a Lézerpont Látványtárban.
A digitális generáció elnevezés az első, már számítógépek között felnőtt korosztályt jelöli. Egyre több kutatás jut azonban arra az eredményre,  hogy a számítógép nem sokat segít a tanulásban, a szorosabb emberi kapcsolatok kialakítását pedig kimondottan nehezíti. Az internet gazdasági növekedést, munkalehetőségeket és jövedelmet hoz. Az internetezők majd fele viszont már szembesült közvetlenül az online bűnözés valamilyen formájával is (leggyakrabban trükkös csalásokkal, illetve adathalászattal). De ezek a megállapítások csak részben árulkodnak arról a virtuális világról, amit korunk embere épít maga köré. Hogy milyen módszerekkel távolodunk a valóságtól és rendezkedünk be valami egészen másra, arról arttérben lesz szó. (Bővebb információk, fotók, filmek  a programról: www.arttermiskolc.hu.)
Várom Önöket építő gondolataikkal:                

Czikora Ágnes
arTTér-találkozások házigazdája

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…