2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

arttér a boltkórosokról

A vásárlásmánia nem a modern kor betegsége. Az első klinikai esetet 1915-ben jegyezték fel. A történelem egyébként már korábbról is említ néhány vásárlásfüggőt. Marie Antoinette, Mary Todd Lincoln, Jacqueline Kennedy Onassis és Diana hercegnő. Jackie és Diana a ruháknak nem tudott ellenállni, Mrs. Lincoln kesztyűket vett ész nélkül…

A boltkórosokról beszélgetünk november 13-án szerdán  17  órától Miskolcon a Lézerpont Látványtárban.

Egy felmérés szerint a 19 és 45 év közötti brit nőknek percenként jut eszükbe, hogy kellene venni egy új ruhát vagy cipőt. De vajon mi áll a boltkór hátterében, és miért vált ez napjaink problémájává? Kik sodródnak bele a kényszeres vásárlásba, és van-e kiút? Többek között ezekre a kérdésekre keresünk választ egy vidám, játékos beszélgetésben, ahol alkalmi ruhabörzét tartunk. Ezúttal tehát ne csak gondolataikat, megunt holmijaikat is hozzák magukkal! Megéri!:)

(Folytatódik tehát az arttér közösségépítő sorozat a Lézerpont Látványtárban.  A rendezvény nyitott – bárki részt vehet kéthetente szerdánként a társalgásban, melynek lényege egy-egy téma szerteágazó megközelítése a legérdekesebb szempontok figyelembevételével. Cikkek, fotók és filmes beszámolók a programról a www.arttermiskolc.hu oldalon. Ugyanitt valamennyi beszélgetést élőben sugározzuk.)
 Czikora Ágnes

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek