2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Alkoss és nyerj!

Már csak néhány nap és elérkezik az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázatára készített művek benyújtási határideje!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság május 21-ig várja a gyermekek által készített kreatív alkotásokat, amelyek témája a tűzvédelem, illetve a tűzoltói hivatás bemutatása.

A pályázaton az óvodások szabadkézi rajz kategóriában, míg az iskolások korcsoportonként szabadkézi, illetve számítógépes rajz, egyéb kézműves alkotás, vers és mese kategóriában indulhatnak.

Benyújtás módja: a szabadkézi rajzok és az egyéb kézműves alkotások beadása eredetiben személyesen vagy postai úton, a többi kategóriában e-mailen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részére. (3525 Miskolc, Dózsa György u. 15. Postacím: 3501 Miskolc, Pf. 18. E-mail: borsod.titkarsag@katved.gov.hu)

Az alkotás leadásakor megadandó adatok: név, életkor (a pályázat beérkezési határidő napján betöltött életkor), e-mail cím, telefonos elérhetőség. Az alkotások mellé a szülő vagy gondviselő hozzájáruló nyilatkozatát is mellékelni kell!

Fotó: Illusztráció – Sári Nikolett rajza

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek