2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Alapítása 20. évfordulóját ünnepli a Bölcsészettudományi Kar

Alapítása 20. évfordulóját ünnepli a Bölcsészettudományi Kar

Nagyszabású jubileumi ünnepséget rendez az alapításának 20. évfordulóját ünneplő Bölcsészettudományi Kar november 16-án, pénteken délelőtt 10 órától a Miskolci Egyetemen, a díszaulában.

A dinamikusan fejlődő kar e két évtized alatt a bölcsészet- és társadalomtudományi oktatás és kutatás meghatározó képzőhelyévé, központjává lett a régióban. Színvonalas képzései és tudományos eredményei, mutatói pedig országos szinten is előkelő helyet, szerepet nyújtanak számára. Ezt hivatott ünnepelni és sokoldalúságát, eredményeit bemutatni az idén ősszel kezdődött és tavaszig tartó jubileumi rendezvénysorozattal a kar.

A pénteki jubileumi ünnepség kiemelkedő rendezvénye a sorozatnak. A programokra itt végzett hírességek, korábbi dékánok is érkeznek.

Egyebek közt átadják délelőtt a középiskolások számára hirdetett logópályázat és műveltségi vetélkedő győzteseinek díjait, délután öregdiák-találkozót tartanak, a napot pedig este 7 órától a selmeci hagyományok szellemében tartandó ünnepi szakestéllyel zárják a végzett és jelenlegi hallgatók, valamint az oktatók az egye­tem díszaulájában.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek