2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A Telekom meghosszabbította a Fenntarthatósági sajtódíj-pályázat beadási határidejét

A Telekom meghosszabbította a Fenntarthatósági sajtódíj-pályázat beadási határidejét

Fókuszban a környezeti, társadalmi és gazdasági problémák kezelése
A Telekom keresi azokat az alkotásokat, médiamegjelenéseket, amelyek Földünk jövője, a környezetvédelem érdekében születtek és a fenntarthatóság témáját járják körül. A Telekom Fenntarthatósági sajtódíjára a korábbi határidőt meghosszabbítva, 2019. szeptember 2-ig lehet pályázni már megjelent cikkekkel, műsorokkal és digitális alkotásokkal.

A díjra bármilyen 2018. augusztus 1. – 2019. július 31. között magyar nyelven megjelent alkotással lehet pályázni, amely azt mutatja be, hogy hogyan segítik elő a 21. század digitális megoldásai a fenntarthatóság témakörébe tartozó környezeti, gazdasági vagy társadalmi problémák és kihívások kezelését, megoldását. A vállalat várja a szemléletváltással kapcsolatos történetek bemutatását éppúgy, mint a digitalizáció és a kommunikáció pozitív társadalmi hatásáról szóló alkotásokat is. Műfaji és tematikai megkötöttség nincs, és bármilyen formátumú hagyományos vagy digitális médiatartalommal lehet pályázni.

A pályázaton részt vehet minden, újságíró, szerkesztő, riporter, blogger, podcast-szerző, vlogger, és bárminemű más médiatartalomért felelős személy. A pályázati feltételeket részletesen ezen az oldalon olvashatják a pályázók, innen tölthetők le a szükséges dokumentumok is.

A pályaműveket a Magyar Telekom munkatársaiból álló zsűri bírálja el. A zsűri elnöke a Magyar Telekom Vállalati Kommunikációs Igazgatója. A kiíró fenntartja magának a jogot, hogy eredménytelen pályázat esetén nem oszt díjat vagy kategória díjat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek