2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

A Sztárportréban Danny Blue

Danny Blue mentalista művészetében kiemelkedő memóriát, emberismeretet és manipulációs képességeket vet be nézői szórakoztatására, és ezt a műsorban is bemutatta.

De mélyebb gondolatokkal indult a beszélgetés. Danny vajon a becsapás embere, vagy inkább, ahogy ő fogalmaz, előrébb gondolkodik pár lépéssel a nézőinél? Észre tudjuk-e venni azt, hogy épp befolyásolás alatt vagyunk? Milyen külső jelei vannak a hazugságnak?

A mentalista állítása szerint szinte hírek nélkül él, mert, ahogy mondja „annyi dolgom van, hogy ezek nem szabad, hogy eltereljék a figyelmemet egy pillanatra sem”. Például külföldi karrierjét is tervezi a rengeteg fellépése mellett, de emberismereti tréningeket is tart azért, mert „jobban kéne tudnunk, ki akar jót vagy rosszat nekünk, és jobban átlátni a hazugságok tengerén”.

Olyan jótanácsokat adott, amelyeket érdemes hétköznapi életünkben is alkalmazni. Szerinte például ha valaki egyszer hazudik, többször is fog, és ezzel kalkulálnunk kell. A pletykálással kapcsolatban is van egy hihetetlen bölcs tanácsa.

A műsor végén Molnár Szabolcs műsorvezetőt vitte bele egy olyan trükkbe, amin biztosan hosszú órákig lehet gondolkodni: vajon mit és hogyan csinált a mentalista, hogy úgy tűnjön előre kitalálta „áldozata” gondolatait? Érdemes megnézni!

Ajánló: https://youtu.be/raNKAxV9Bh4
A teljes beszélgetés itt megnézhető: https://youtu.be/cGKTVS-suYE

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…