2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A Spanyolnátháról Győrben

„Fontos eseménye a győri kulturális életnek a Spanyolnátha nevű internetes művészeti folyóirat napokban megjelent Győr-különszáma. A Spanyolnátha Vass Tibor főszerkesztő és kollégái Don Quijote-i munkájának köszönhetően a 2004-es alapítás óta a webes kulturális szféra és az irodalmi élet megkerülhetetlen fórumává nőtte ki magát.

Azon kevés internetes médium közé tartozik, amelynek presztízse a kultúrakedvelő réteg körében nyomtatott társaiéval vetekszik, és külön erénye, hogy a legnépszerűbb szerzőktől, az úgynevezett „nagy nevektől” a legfiatalabb korosztályig bezárólag ideológiai, földrajzi és korosztályi megkülönböztetéstől függetlenül, szekértáborokra tekintet nélkül működik. A Győr-különszám vendégszerkesztője – Szalai Zsolt költő, kritikus és a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karának oktatója – lehetőségeihez mérten törekedett a teljességre, amikor Győr kulturális életének metszetét kívánta nyújtani.”

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…