2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A MarkMyProfessor lett az év honlapja 2010-ben közösségi oldal kategóriában

A MarkMyProfessor lett az év honlapja 2010-ben közösségi oldal kategóriában

A felsőoktatásban egyre nagyobb szerepet játszó, közösségformáló képességű oldal lett az év közösségi oldala. Ezen a honlapon van lehetőségük a felsőoktatási hallgatóknak osztályozni tanáraikat, jegyzeteket le- és feltölteni, illetve összehasonlítani oktatóik teljesítményét, amelyet a tantárgyak és a vizsgák felvételénél tudnak a legjobban hasznosítani. „Az Év honalapja 2010” díjat az egyszerűsége, a közösségépítő potenciálja és a közösségre vetített hasznossága miatt kapta meg a MarkMyProfessor.com. A pályázatra ebben az évben 353 nevezés érkezett. A Magyar Marketing Szövetség által alapított díjra 22 kategóriában lehetett nevezni, amelyekből a közösségi kategóriában az említett weboldal kapta az elismerést.

„Buszkék vagyunk rá, hogy hazánkban ilyen rövid idő alatt sikerült meghonosítani ezt a kiemelten hasznos felsőoktatási rendszert, amely szinte mminden főiskolán, egyetemen megtalálható valamilyen formában, ám a diákok számára ritkán elérhető, valamint nem használható országos méretekben.”- nyilatkozta Bonyhádi Gábor, a MarkMyProfessor marketing vezetője.

A honlap idén április hónapban készült el és vált nyilvánossá. Jelenleg már a magyarországi diákok közel egyharmada használja rendszeresen információ-gyűjtésre és jegyzetek letöltésére.

Hivatalos értékelés:

Közösségi oldal kategória – Az Év Honlapja
MarkMyProfessor.com
Pályázó: MarkMyProfessor Kft.
Kiváló adaptációja egy külföldön sikeresen működő megoldásnak. Majdnem minden egyetem/főiskola kialakít egy ilyen rendszert. Ez az oldal egy ilyet fejlesztett országos szintre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek