2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A jövő cirkusza

Házigazdák:
Rábaközi Andrea, modell, a Baross Imre Artistaképző Iskola volt növendéke, jelenleg a Manöken Leszek Iskola vezetője
Somló Tamás (LGT), az artistaiskola egykori növendéke, a gála előadások  porondmestere

A Baross Imre Artistaképző Szakközépiskola és Szakiskola idén ünnepli fennállásának hatvanötödik születésnapját. Ebből az alkalomból 2015. március 28-án és 29-én gálaműsorral emlékeztek azokra az tehetségekre, akik az intézmény falai között tanítottak, végeztek, de a napi két előadáson a jelen ígéretes artista növendékei is bemutatkoztak. A műsorban – a hazai artistaiskolásokkal együtt – tíz ország artistaiskoláinak növendékei léptek fel. A születésnaphoz és az iskola hírnevéhez illő magas színvonalú, nemzetközi produkciót láthattak a vendégek.

A műsor egyik szenzációjaként – Magyarországon először – porondra lépett az „Óriáspanda”, amelyhez nem kis köze volt Somló Tamásnak. A népszerű zenész idomárként is debütált a Fővárosi Nagycirkuszban. Munkájáról még a próbák folyamán nyilatkozta: – „Életemben először találkoztam pandával, de megkértek, hogy tanítsak be neki egy egyszerű mutatványt. Kölcsönösen idomítjuk egymást, ugyanis idáig csak háziállatokat és gyerekeket idomítottam, több kevesebb sikerrel. Egyelőre elég komplikált feladatnak tűnik. Magyarul beszélek hozzá, sajnos pandául nem tudok. Bólogat, néz nagyokat, hogy itt van egy ismeretlen alak, aki nem fekete-fehér, mint ő. Bukfencezni szeretném megtanítani, ez lenne a mutatványunk. Remélem, sikerül majd előadni, de mindenképpen ott leszek vele, mivel én leszek az est egyik műsorvezetője. Aki eljön a gálára, a saját szemével győződhet majd meg róla, hogy mit sikerült kihoznunk egymásból” – nevetett Somló.

Tamásnak – és az összes résztvevőnek – ezúton is gratulálunk, remek, színvonalas gálaműsort mutattak be az iskolát ünneplő közönségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek