2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

A játékok is visszatérnek a jégre

A Fantázia Birodalma második részében minden együtt van a Disney-Pixar Toy Story 3 filmjéből: a humor, a szórakozás és a szívmelengető történet. Woody, Jessie, Buzz Lightyear és a többi ismerős elfoglalja a jeget egy maximális Toy Story élményért. A Disney on Ice produkció talán legizgalmasabb „epizódjának” kreatív munkálatai során az alkotók mindent bevetettek a fényektől a jelmezeken át a koreoráfiáig a játékok kirobbanó energiájú kalandjainak lehető legélethűbb ábrázolásához.

A Toy Sory 3 részt a veteránnak számító Cindy Stuart hangszerelte, aki a koreográfussal együtt már az eredeti Disney On Ice Toy Story-ban is dolgozott 1996-ban. „Nagyon szórakoztató volt visszatérni a film eredeti figuráihoz és megismerkedni a menetközben érkezett új karakterekkel.” – mondta Stuart. Scott Lane designer vicces jelmezeivel óriási hódolattal adózik a Toy Story 3 film iránt. „Ami különlegessé teszi a játékok jelmezeit az az, hogy legtöbbjük műanyag. Megpróbáltuk ugyanezt a hatást elérni, hiszen évek óta a maguk fizikai valójában is léteznek, amit a gyerekek ismernek. A közönség ennél a résznél nagyon színes és vicces jelmezekre számíthat.”

Alex Reardon pedig fénytervezői szaktudásával járult hozzá a Toy Story 3 részének megalkotásához. „Amikor egy rajzfilmmel kezdesz dolgozni, sok alapszíned van. Így megkerestem azokat a módokat, amivel még izgalmasabbá tudtam tenni a látványt, további fények bevonásával. A fénytervező munkájának része a történet drámai oldalához való hozzájárulás is.”

A Fantázia Birodalma azonban sokkal több, mint egy Toy Story nosztalgia. A kerekektől a hullámokig, a játékoktól a tündérporig, a család kedvenc Disney pillanatai életre kelnek a Disney On Ice előadásban, szemkápráztató korcsolyázással, különleges effektekkel és imádott karaktereinkkel, életreszóló élménnyel ajándékozva meg bennünket. Ráaádsul valódi előkarácsonyi ajándékként, ugyanis a produkció december 13-tól 15-ig látható a Budapest Arénában – melyekre jegyek kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek