2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

A férfi a női szervek mögött

Ahol Paul Feig feltűnik, ott fű nem terem. A Koszorúslányok rendezője korábban olyan klasszikus tévékomédiák készültét irányította, mint A hivatal, A stúdió, a Nancy ül a fűben, a Városfejlesztési osztály, Az ítélet: család és a Mad Men – Reklámőrültek, ám első filmsikere után nem úszta meg, hogy újra a mozinak dolgozzon. A hazánkba az Intercom jóvoltából július 4-én érkező, Női szervek címet viselő alkotásban Sandra Bullock és Melissa McCarthy együtt nyomoz egy kábítószercsempész-banda után… és közben nagyon utálják egymást.

– Az volt a tervem, hogy folyamatosan valami baj történjen a két csaj fizimiskájával – nyilatkozta a rendező. – A minimum az volt, hogy összekócolódjanak, szétszakadjon a ruhájuk, kitépjék a válltömésüket, kormosak, véresek, izzadtak legyenek. Ezért kell mindig újabb és újabb vicces vagy kalandos szituációba kevernem őket.

A kijelentésének az ad súlyt, hogy maga a rendező arról híres Hollywood-szerte, hogy a forgatást kivétel nélkül mindig háromrészes, elegáns, drága öltönyben vezeti. Nála szó sem lehet a baseball sapkáról, úgy dolgozik, mint akit skatulyából húztak ki.

– Imádom a régi fotókat Hollywoodról – magyarázta divathóbortját Feig –, azokon mindig nyakkendős emberek dolgoznak. Még a világosítók is kiöltöztek. És meg is akarom mutatni a stábnak, hogy mennyire tisztelem a munkájukat. Ha az ember napi 13 órát van Sandra Bullockkal egy társaságban, nem lehet toprongyos: még akkor is, ha Sandra a film kedvérét kénytelen volt leszokni az eleganciáról…

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…