2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A Farkas Londonban

Hugh Jackman a héten nagyon jókedvű. London legelőkelőbb mozijában, a Leicester Square-i Empire-ban tartották a hazánkba jövő csütörtökön érkező Farkas gálapremierjét, és a színész, aki feleségével és farkashoz méltó arcszőrzettel érkezett, azt mondta: 13 évnyi munka gyümölcsét nyújtja most át a közönségnek.

A lelkes publikum sok száz tagja a kánikulai hőségben 10-12 órát várakozott, hogy lássa a fehér Audi Spyderen érkező szupersztárt, aki csak itt, színésztársai és a stáb mellett, a vörös szőnyegen vallotta be Mrs. Jackmannek, hogy alaposan meg is sérült a Japánban játszódó szuperhős-akciófilm forgatása közben.

– Azok a felvételek voltak a legnehezebbek, melyekben egy szupergyorsvonat tetején verekszem a Jakuza embereivel – mesélte Jackman a vörös szőnyeg szélén. – Ott tényleg kaptam egy durva vágást. Nem akartam bevallani, de majdnem lebuktam. Deborra nem értette, miért vagyok már otthon délután négykor. Nekem viszont az az alapszabályom: sérülésekről és szexjelenetekről nem beszélek otthon. Megvárom velük a premiert.

Mint arról már korábban olvashattak, Hugh Jackman számára ezúttal a szokásosnál is megerőltetőbb tréninget jelentett a felkészülés. A Farkas főszerepéhez ugyanis nem csak fizikailag de lelkileg is közel akart kerülni a színész – hogy ez mennyire sikerült neki, arra hamarosan választ kaphatunk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…