2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

20 millió forint a tét

ma indul a K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázat
Több mint félmilliárd forint értékű műszert kaptak az elmúlt 13 év során a hazai gyermekegészségügyi intézmények a K&H gyógyvarázs program keretében. Most ismét pályázhatnak a kórházak és mentőállomások, hogy a legmodernebb eszközök segítsék a gyermekek mihamarabbi gyógyulását.

Május 31-ig adhatják be pályázatukat a gyermekgyógyítással foglalkozó kórházak és mentőállomások a K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázatra, amelynek célja, hogy modern eszközökkel segítse a legkisebbek mihamarabbi gyógyulását. A nyertesek összesen 20 millió forint, egyenként maximum bruttó 4 millió forinttámogatástkaphatnak, melyből lecserélhetik már elavult műszereiket és új, modern berendezésekkel gazdagíthatják eszközállományukat.
„A K&H gyógyvarázs keretében eddig 365 alkalommal összesen 598 millió forint értékű, a gyermekgyógyításhoz nélkülözhetetlen műszereket és berendezéseket adományozott a K&H Csoport a hazai gyermekgyógyászati intézményeknek, hogy a korszerű eszközökkel könnyedebben meghozhassák okos döntéseiket, és így a gyermekek mihamarabb meggyógyulhassanak, újra teljes életet élhessenek” – mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.
Idén 14. alkalommal pályázhatnak a kórházak és mentőállomások a műszerbeszerzési pályázatra, amely során a hátrányos helyzetű térségekben működő intézményeket, illetve a 8-11 éves gyerekek gyógyulását segítő eszközökre pályázókat külön figyelemben részesíti a szakmai zsűri.
„A K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázat fókuszterülete idén először életkor szerinti, így ebben az évben a kamaszkor küszöbén álló, azaz a 8-11 éves gyerekek gyógyítását segítő műszerek támogatása, ezért az erre pályázó intézmények kiemelt figyelmet kapnak a nyertesek kiválasztása során. Ez azonban nem kizárólagos tényező, így természetesen minden egészségügyi intézményt, amely szeretné lecserélni elavult gyermekgyógyászati műszereit és beszerezni újakat, arra biztatunk, nyújtsák be pályázatukat!” – tette hozzá Horváth Magyary Nóra.
A K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázat évről-évre komolyan támogatja a gyermekellátást. A mindennapi gyógyítást segítő készülékek rendre tönkremennek, pótlásuk sokszor akadozik, így nagy öröm, hogy a K&H gyógvarázs műszerbeszerzési pályázaton keresztül újra számos intézmény szerezhet be modern eszközöket – mondta dr. Mészner Zsófia gyermekinfektológus és védőoltási tanácsadó, a K&H gyógyvarázs zsűritagja.

A részletes pályázati kiírás és a hozzá kapcsolódó dokumentumok a következő weboldalon érhető el: https://www.kh.hu/csoport/egeszseg
A pályázat benyújtási határideje: 2017. május 31.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek