2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

190 cég egy helyen? – Utazásra fel!

Kíváncsi vagy Magyarország munkaadóinak ajánlataira, de nem volt még alkalmad személyesen találkozni velük? Szívesen ellátogatnál hazánk legjelentősebb karrierrendezvényére, de nem tudod megoldani a felutazást vidékről? A GE segítségével most ez az akadály eltűnik az utadból! Ingyenes busz indul október 6-án, Miskolcról a HVG Állásbörzére!

Miért éri meg egy napot a karrieredre szánni?


5 ok, ami miatt nem hagyhatod ki ezt a lehetőséget!
– Keress akár gyakornoki állást vagy nyitott pozíciót, itt megtalálhatod! 
190+ kiállító lehetőségeivel ismerkedhetsz meg egy helyen!
– „A reális bérigények egyenlete című előadásunkra is beülhetsz, ahol hasznos tippeket kaphatsz a fizetési igényed meghatározásához.
– Milyen a megnyerő pályázat? A HVG Állásbörzén személyre szabott tippeket kaphatsz, hogyan állíts össze egy ütős önéletrajzot!
– Eleget tanultál angolt és németet, tudni akarod, hogyan boldogulnál egy idegen nyelvű állásinterjún? A két nap során nálunk ebben is kipróbálhatod magad!
– Harcba szállhatsz értékes nyereményekért! Ajánld ismerőseidnek a rendezvényt, gyertek ki együtt! Kezd el a karriered építését, az első fizetésedet mi adjuk! Nyerd meg a 150 000 Ft-ot!

Hogyan jelentkezhetsz?

Küldd el ingyenbuszmiskolc@hvgallasborze.hu e-mail címre elérhetőségeidet (teljes név, telefonszám, melyik városból indulsz)! Ezután mi felkeresünk téged legkésőbb 2 munkanapon belül a további teendőkkel kapcsolatban! Jelentkezési határidő: szeptember 30.

A támogatott buszjárat korlátozott férőhelyes, ezért a nagy érdeklődésre való tekintettel idén ezt az utazási kedvezményt kizárólag a pályakezdők és hallgatók vehetik igénybe.

Amennyiben a legutolsó diplomád nem régebbi 3 évnél, akkor tudunk helyet biztosítani a buszon. 
Ha régebben végeztél ennél, a MÁV utazási kedvezményét veheted igénybe, a buszos utazás helyett. Ha ismerősnek ajánlod a lehetőséget, kérjük, ezt vedd figyelembe!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek