2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Jótékonysági vacsoraesttel segíti a Népkerti Vigadó, a Református EGYMI Magvető Gyógypedagógiai Általános Iskola játszóterének felépítését

Jótékonysági vacsoraesttel segíti a Népkerti Vigadó, a Református EGYMI Magvető Gyógypedagógiai Általános Iskola játszóterének felépítését

A Népkerti Vigadó „Építsünk Együtt Játszóteret!” elnevezéssel, jótékonysági vacsoraestet szervez december 7-én, csütörtökön a Miskolci Református EGYMI Magvető Gyógypedagógiai Általános Iskola javára. 

Segítségkéréssel fordultak a Népkerti Vigadó ügyvezetőjéhez, Dr. Barkócziné Kertész Katához, a miskolci gyógypedagógiai iskola speciális nevelést, oktatást igénylő kis diákjainak szülei, miszerint egy játszótér felépítéséhez szeretnének, jótékonysági estet szervezni. Az iskolai udvar részen, olyan játszótér kialakítására van szükség, ami az érzékszervi-;  mozgásszervi-; és értelmi fogyatékkal élő gyermekek számára is megfelelő, s ennek építésére ugyan többször indított pályázatot az iskola, de eddig nem jártak sikerrel. A szülők így önálló kezdeményezésként, felkeresték az étterem vezetőjét, aki támogatásként nem csupán a helyszínt, a szervezés teljes lebonyolításának lehetőségét vállalta fel, hanem a Vigadóban gyakran fellépő kiváló művészeket is megkereste, álljanak egy jó ügy mellé, így december 7-én, minden vendég, aki vacsorajegyet vásárol a jótékonysági estre, a kétfogásos menü elfogyasztása mellett a Miskolci Nemzeti Színház kiváló művésznője, Radnai Erika operett és musical dallamait, valamint Szécsi Viktória és Vízi Viktor dalait is meghallgathatja.

A vacsorajegy ára 9.900 forint, amely tartalmazza a welcome drinket és a kétfogásos vacsorát, valamint az ünnepi műsort.

A rendezvényen való részvétellel, minden segíteni szerető vendég, jó szándékú ember hozzájárul a kis diákok felépülő játszóterének költségéhez, hiszen a Népkerti Vigadó és Söröző minden eladott vacsorajegy árából 5.000.-Ft-ot felajánl a Református EGYMI Magvető Gyógypedagógiai Általános Iskola javára.

Amennyiben még sem tud az esten részt venni, segítse közvetlenül a Református EGYMI Magvető Gyógypedagógiai Általános Iskolát, az iskola közvetlen bankszámlaszámára történő utalással: MBH 10300002-45900507-00003285 “Miskolc Iskola”

Bármilyen kérdéssel vagy egyéb információval kapcsolatban rendelkezésükre áll, Barkócziné Kertész Kata a Népkerti Vigadó ügyvezetője, valamint Hegyesiné Vass Erika, a Református EGYMI Tagintézményvezetője.

A rendezvényről bővebb információt az alábbi linkre kattintva olvashatnak!

Jótékonysági vacsoraest a Magvető Református Gyógypedagógiai Általános Iskola javára 12.07. – Népkerti Vigadó (miskolcivigado.hu)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy márkás karórával elérhető, hogy az emberek tekintete a csuklóra szegeződjön. Továbbá meglepetésnek is kiválóak, hiszen magabiztosságot lehet velük…

További cikkek