2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Igényes céges ruha gépi hímzéssel

Napjaink szoros piaci versenyében egy vállalkozásnak minden lehetőséget meg kell ragadnia arra, hogy a versenytársainál jobb legyen. Ennek az egyik közvetlen eszköze az alkalmazottak egységes, esztétikus megjelenése, amit céges ruhával egyszerűen meg lehet valósítani.

A Cegesruha.hu gépi hímzés szolgáltatása olyan minőséget képvisel, amivel garantáltan esztétikus és rendezett lesz a dolgozók megjelenése. Az így készült felirat vagy céglogó kiváló minőségű, szép színeket alkalmazó logózási módszer.

Miért érdemes gépi hímzéssel felvinni a céges feliratot?

A gépi hímzett céges ruházat egyedi megjelenést biztosít, alkalmazottaidat kiemeli a tömegből. Egyedi, testreszabott tervezéssel a vállalkozásod egyedi stílust képviselhet, amely a versenytársaktól is megkülönbözteti.

Azonnal professzionális benyomást kelt, hiszen egy jól elkészített hímzés a vállalat minőségi szemléletét és elkötelezettségét sugallja. A hímzett logó tartós és ellenálló, nem kopik, nem szakad el könnyen, így a ruházat hosszú ideig megőrzi az állapotát. A gépi hímzett logók reklámozzák is a vállalatot mindenhol, ahol a munkatársak megjelennek.

Milyen ruhadarabokon mutat jól a gépi hímzett felirat?

Számos ruhadarabon kiválóan mutat, és az alkalmazási területek szinte végtelenek. A pólókon, amelyek kényelmesek és könnyen testre szabhatók éppúgy jól mutat, mint az elegáns ingeken és blúzokon.

Az ingek gallérjára tett hímzés igényes megjelenést biztosít. Téli időszakban a kabátok mellkas részén vagy a hátulján jól érvényesül a logó. A karszalagok és sapkák, a kis méretük ellenére is remekül kiegészítik az összképet. A munkavédelmi ruházaton elhelyezett név pedig növeli az azonosíthatóságot a munkahelyen.

Hol érdemes elhelyezni a ruhadarabon a logót vagy feliratot?

  • A mellkas részen lévő hímzés általában népszerű választás, mivel itt jól látható és professzionális benyomást kelt.
  • Köpenyek, kabátok hátulján történő hímzés elegáns és feltűnő megjelenést kölcsönöz, hiszen megakad rajta a szemünk.
  • Az ingek esetében a galléron és a mandzsettán elhelyezett logó diszkrét és ízléses megoldás.
  • Hátizsákok és táskák esetében a logót leggyakrabban felülre vagy középre hímzik, hogy láthatóak legyenek.
  • Pólók ujján, hátán vagy mellkasán is jól néz ki a hímzett logó vagy felirat.

Mire kell figyelni a szép eredmény érdekében?

Ahhoz, hogy a hímzés a várt előnyöket hozza, több szempontot is érdemes figyelembe venni a tervezés során. Ilyen például a hímzés mérete és részletgazdagsága. A túl kicsi és túl bonyolult minták nehezen lesznek olvashatóak.

A színek kiválasztása is fontos, hiszen csak akkor mutatnak jól, ha ezek összhangban vannak egymással, illetve a ruhadarab színébe nem olvadnak bele. Persze mindehhez fontos, hogy minőségi ruházatra történjen a logózás, hiszen ekkor fogja a méretet és a színeket tartani a viselés során is.

A szépen kivitelezett céges ruházatot szívesen fogják viselni a dolgozók, ezáltal az kiemeli a vállalati imázst, növeli a márkaismertséget, és erősíti a munkatársak összetartozását is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek