2024. 05. 9. csütörtök

Gergely
1 EUR 388 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Humor
  • »
  • Vicces kocsonyareceptek – nem csak kocsonyaimádóknak!
Vicces kocsonyareceptek - nam csak kocsonyaimádóknak!

Vicces kocsonyareceptek – nem csak kocsonyaimádóknak!

Vicces kocsonyareceptek - nam csak kocsonyaimádóknak!Kínai kocsonya

 

Hozzávalók:

1 rész édes

2 rész savanyú

3 szecsuáni

Fél kiló sertésfarok

1 liter rizstej (frissen fejt)

Bambusznád, egy csipet Kottányi zselatin (de moszt adni olcó Kotannyyi)

2 db. Száz napos tojás

1 doboz…(hüüümm ez lenni mi lehet, nem olvaszni rendeszen címke, mocok hűtő olvadni le, elázni felírász, nem baj, beletenni bármi isz)

 

Elkészítés:

100 nappal korábban kezdeni: tojászt kitenni nap, hagyni míg büdösz lenni. Ez meglesz, akkor elővenni wok (magyar nem összekever kici róka wuk), majd beleönteni friszen fejt risztej. Mikor pici forr, beletenni kutya, …akarom mondani szertészfarok, ész addig főz, míg puha. Közben adni hozzá pici fűszerek, pici édesz és pici szavanyú. Végén beletenni zelatin (eredeti Kotannyyi most lenni nagytétel, Józefvarosz akciósz). Mikor kész kutya, …akarom mondani szertész, kiszedni tálakba (moszt ez is olcó, eredeti kínai porcelán, csak moszt nem törik, műanyag), tál aljára 100 napos tojász elrendez Nájki forma, majd ráhelyez kutya,… mondom szertészhusz, rá édesz-szavanyú levesz, díszítés lenni bambusznád, abból rakni ki felíraszt: MADE IN CHINA.

 

 

Macsó kocsonya

 

Hozzávalók:

1 adag szteroid

2 kg tesztoszteron (zselésítő anyagnak)

1 egész vadkan (saját kezűleg elejtve)

Edzőtermi Izzadságból kinyert só

Egy nagy böffentés

 

Elkészítés:

Ezzel szinte semmi dolga nincs a macsónak. Csupán annyi, hogy a reggeli edzés után, egy szál rózsával a szájában, vállán egy frissen lőtt vadkannal ellátogat egy szakácsnő ismerőséhez. Aki megpillantva őt azonnal elgyengül, megremeg a lába. Macsónk ezt kihasználva gyengéden fölé hajol, egy érzéki mozdulattal áthelyezi a szakácsnő szájába a virágot, (óvatos mozdulattal, nehogy a vállon lévő vadkan is becsússzon a rózsa mellé, ezért jobb, ha ezt előtte a pultra dobja), aki ettől a pillanattól bármire hajlandó. Macsónk csak annyit súg érzékien a fülébe: kocsonyát akarok. Majd a szakácsnő egy mozdulattal lerántja magáról a ruhát, hogy macsónktól frissen fejt tesztoszteront nyerjen. (A döglött vadkant ekkor még nem fontos bevonni a főzésbe, de ez is ízlés kérdése, éppúgy, mint a sózás.) Miután a fejés véget ért, nem maradt más hátra, mint a kocsonya elkészítése.

A macsó addig egy üveg sörrel a kezében leül a tévé elé meccset nézni. Mire a második félidőnek vége, egy hatalmas malomkeréken tálalva érkezik a macsó kocsonya. A férfinek egyetlen feladata maradt: egy nagyot böffenteni.

 

 

Viagra kocsonya

 

Hozzávalók:

1 nő és 1 férfi (de ez ízlés szerint variálható)

1 db gyömbér

2 ráknak a húsa

3 osztriga

4 db. Kis kék tabletta

A végén természetes zselésítő szer, ízlés szerint

 

Elkészítés:

Ezt idősebb pároknak ajánljuk, vagy azoknak, akiknek ellaposodott a kapcsolatuk. Vegyenek elő egy kádat, öntsék fel vízzel (jacuzzi is jó), és beleülve rágcsálják el a hozzávalókat, kivéve az utolsó kettőt. Várjanak addig, míg minden kemény lesz. Ha ez több óra után sem sikerül, akkor eszegessék meg a 4 darab kis kék tablettát. Reméljük, ez segít. Ekkor lehet díszíteni különféle ízesített gumival (vigyázni, ezt nem lenyelni, csak szopogatni), igazi ínyenceknek ajánljuk a csülkös-pacalos ízesítést, ez illik legjobban ehhez a kocsonyához. Mikor minden olyan kemény, mint a fagyott kutya farka, akkor egy érdekes eljárás következik, a csőbensütés. Vigyázat, ezzel óvatosan, mert hamar újra megpuhulhat. Ha ügyes szakácsokról van szó, akkor a lassan sütés módszerét alkalmazhatják. (itt átfedés lehet a tantra kocsonya receptjével). Jó esetben csak a folyamat legvégén adjuk hozzá a zselésítő anyagot. Ez a kocsonya akkor jó csak, ha mindenkettőjüknek ízlik, ha az egyikőjük csak színleli, hogy jó ízűen eszik belőle, akkor keressenek fel kocsonyaterapeutát.

 

 

Teleshop kocsonya

Hozzávalók:

1 db fekvenyomópad

2 db üst 2000 szuper pároló

1 db az Apolló 13 anyagából készült mega gyalu

2 db Szamurájok által készített és harakirin tesztelt giga kés

1 db Szöszeltávolító henger

1 db (nem pár) Horst Fuchs fülbevalójának eredeti másából

 

Elkészítés:

Biztos előfordult már önnel, hogy hagyományos módon, régi, esetleg a nagymamától örökölt lábosban készítette el a kocsonyát. Beletette a hozzávalókat, amelyek megfőttek, majd tálba szedte az étket, az megdermedt, a család pedig jóízűen elfogyasztotta. Nos, ennek most vége, nem kell többet használnia a nagyi hagyatékát, nem kell lábosba tennie a hozzávalókat, nem kell megfőzni a húst, és nem kell tálba helyeznie a kocsonyát, majd órákig várni, míg megdermed. A családnak sem kell bajlódni a jóízű elfogyasztással, a hideg étektől nem kell, hogy a fogába nyilalljon bárkinek is a fájdalom. Itt vannak ugyanis a felsorolt hozzávalók, amelyeket most szuper áron rendelhet meg. Igaz, hogy ezekre semmi szükség a kocsonyakészítésnél, de ha ezeket most mind megvásárolja, nem is marad pénze, hogy ilyen drága ételt készítsen a családjának. Így nem kell bajlódnia a főzéssel, nincs többé kosz a konyhájában, és a családnak sem kell jóízűen elfogyasztani a kocsonyát.

Ha mégis vágyna egy kis kocsonyára, rendelje meg a Horst Fuchs fülbevalójából készült propeller 20009 darálót, ebbe csak beledobja a fél disznót, a fokhagymát, a fűszereket és hozzádob egy marék jeget. Íme az eredmény: kocsonyaturmix, alig 5 perc alatt. Ha nem is finom, de legalább gusztustalan.

Norbi Update kocsonyája

Hozzávalók:

1kg disznóháj lájt

1 kg mangalica csülök

1 kg update 1-es malacfarok

Fűszerek, lájt víz

 

Elkészítés:

A disznóháj lájtot megfogjuk, magasba emeljük, majd leengedjük. Ezt ismételjük nyolcszor…már csak 3, 2, és egy. Majd belehelyezzük a fazékba a farkat…teszed el, a malacét. Na, azért, jöhet a csülök…közben lábemelés, nemcsak a malacé, nem lazsálunk…még 3, már csak kettő, és leengedjük a lábunkat. Égjen az a zsír: kipirítjuk a lájtos hájat. Az így kinyert könnyű zsírt egy huzatra megisszuk, ez jót tesz az anyagcserénknek.

Közben gondoljunk malacságokra. Már az előbb is mondtam: teszed el…azokra gondoljunk, amik már a fazékban vannak. Öntsük fel vízzel. Óvatosan bánjunk a vízzel, ha megtehetjük, akkor 0,5 százalékosat vásároljunk. Ha nem, akkor próbáljuk addig préselni, míg a legtöbb zsírt kinyomjuk belőle. A legjobb, ha a főzést félkezes fekvőtámaszban végezzük, kezdők csinálhatják hagyományos módon, két kézzel.

Jöhetnek a fűszerek, majd a lassú főzés. Eközben van időnk egy gyors maratonra, de egy félrebiztosan. Télen a Duna- átúszást ajánljuk, a jeges víz után forró teaként esik majd a hideg kocsonya. Persze nem az a hizlaló kalóriabomba, amit főztünk, sokkal inkább az a zsírszegény vízből elkészített zselé, amihez disznópacal ízesítésű szójagranulátumot rágcsálhatunk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Haldoklik az öreg Kohn. Mondja a feleségének: – Asszony, ha meghalok, minden vagyonomat temesd el velem! Pár nap múlva a temetés után áll a sírn…
- Főnök úr, kérek egy nap rendkívüli szabadnapot. Szeretnék elmenni az anyósom temetésére. - Én is barátom, én is...…
Az emberi butaságot bizonyítandó, egyes árucikkeken érdekes vevőtájékoztató található.Íme, néhány gyöngyszem: (USA) A gyógyszeres dobozon:Mellékhatá…

További cikkek

125912
Kepes András a kétezres évek elején volt a lokálpatrióta „Vendégségben Miskolcon” programban a város vendége. Most, május 11-én azonban újra itt lesz …