2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Holland egyetem nemzetközi tanárképzéséhez csatlakozott az Avalon Nemzetközi Iskola!

Holland egyetem nemzetközi tanárképzéséhez csatlakozott az Avalon Nemzetközi Iskola!

Magyarország első vidéki Cambridge Assessment International Education által akkreditált magániskolája nem csak a Miskolci Egyetem tanárképzésében vállal aktív közreműködést. Az Avalon Nemzetközi Iskola 2022-től szakmai gyakorlati helyet biztosít a holland NHL Stenden University Nemzetközi Tanítóképző Karának (II. III. és IV. éves) hallgatói számára is.

 

Hatalmas megtiszteltetés érte a miskolci Avalon Nemzetközi Iskolát. Míg 2021 márciusában a brit oktatási modellt követő iskolák közül elsőként csatlakozott a Miskolci Egyetem tanárképzéséhez, idén a hazai partnerséget nemzetközi szintre emelve a holland NHL Stenden University ITEps (International Teacher Education for Primary Schools) Karával kötött megállapodást. Az együttműködés rövid időn belül hatalmas érdeklődést váltott ki az ITEps hallgatói számára, hiszen februárban egy harmadéves és egy végzős negyedéves hallgató is elkezdi szakmai gyakorlatát az AIS-ben.

 

Nagy szeretettel várjuk a hallgatókat, hiszen a nemzetközi együttműködésnek köszönhetően kamatozó eszmecserékre és módszertani gyakorlatokra tudunk szert tenni. A hallgatók 9-12 hetes gyakorlati idejük alatt megismerhetik és elsajátíthatják az AIS által alkalmazott Cambridge International tanmenet oktatási módszereit. Ezen felül a közös munka segíti a diákok nemzetközi tanulmányait és színesebbé teszi az iskolai életüket is.” – nyilatkozta Oláh Tünde, az Avalon Nemzetközi Iskola igazgatója.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum